Geesteszieke man vermoordt moeder en eet haar gedeeltelijk op! 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Geesteszieke man vermoordt moeder en eet haar gedeeltelijk op!

Geesteszieke man vermoordt moeder, snijdt ze in stukken en eet ze gedeeltelijk op! In Salon-de-Provence, Frankrijk is een gruwelijke moord ontdekt. Een 57-jarige vrouw is er vermoord, in stukken gesneden en deels opgegeten door haar eigen zoon. Familieleden waarschuwde de politie omdat deze bang waren dat er ‘iets' was gebeurt. Eenmaal aangekomen bij de woning vonden de agenten de in stukken gesneden en door de woning verspreide resten van de vrouw.

De verdachte welke meteen bekende de moord te hebben gepleegd was de in de woning aanwezige zoon (36) van de vrouw. De psychische gestoorde zoon is meteen opgepakt.

Tegenover de krant ‘La Provence' bekende hij dat hij een deel van zijn moeder had opgegeten! De reden van de moord is niet bekend maar hangt vrijwel zeker samen met de geestelijke gesteldheid van de dader. Vermoedelijk heeft deze in een psychose gehandeld.

De gruwelijke feiten kwamen zaterdag aan het licht in de stad Salon-de-Provence, een stadje in de buurt van Marseille in het departement Bouches-de-Rhône. De moord schokt geheel Frankrijk mede omdat de moord is gepleegd door de zoon van het slachtoffer en ook de gruwelijkheid van de moord doet veel mensen schrikken.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.