blank

Geesteszieke man vermoordt moeder en eet haar gedeeltelijk op!

0 Shares

Geesteszieke man vermoordt moeder, snijdt ze in stukken en eet ze gedeeltelijk op! In Salon-de-Provence, Frankrijk is een gruwelijke moord ontdekt. Een 57-jarige vrouw is er vermoord, in stukken gesneden en deels opgegeten door haar eigen zoon. Familieleden waarschuwde de politie omdat deze bang waren dat er ‘iets’ was gebeurt. Eenmaal aangekomen bij de woning vonden de agenten de in stukken gesneden en door de woning verspreide resten van de vrouw.

De verdachte welke meteen bekende de moord te hebben gepleegd was de in de woning aanwezige zoon (36) van de vrouw. De psychische gestoorde zoon is meteen opgepakt.

Tegenover de krant ‘La Provence’ bekende hij dat hij een deel van zijn moeder had opgegeten! De reden van de moord is niet bekend maar hangt vrijwel zeker samen met de geestelijke gesteldheid van de dader. Vermoedelijk heeft deze in een psychose gehandeld.

De gruwelijke feiten kwamen zaterdag aan het licht in de stad Salon-de-Provence, een stadje in de buurt van Marseille in het departement Bouches-de-Rhône. De moord schokt geheel Frankrijk mede omdat de moord is gepleegd door de zoon van het slachtoffer en ook de gruwelijkheid van de moord doet veel mensen schrikken.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.