ChaCha slide challenge in de auto?! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

ChaCha slide challenge in de auto?!

Misschien ken je het wel bekende ChaCha Slide liedje van DJ Casper nog wel. Het nummer werd uitgebracht in 2000 en was erg bekend door het catchy deuntje en uiteraard bijbehorende dansje. Maar deze nieuwe TikTok challenge geeft toch een andere betekenis aan de tekst.

De levensgevaarlijke challenge is namelijk dat je het nummer aanzet in je auto en vervolgens de dansbewegingen nadoet met je stuur. Als de zanger dus zingt “Slide to the left!”, stuur je hard naar links en zo volg je de rest van de lyrics. Deze challenge brengt natuurlijk gigantische risico’s met zich mee. Je kan ernstige auto-ongelukken veroorzaken door het roekeloze rijgedrag waarbij je niet alleen jezelf, maar ook andere bestuurders in gevaar brengt.

De Amerikaanse politie heeft zelfs al een statement naar buiten gebracht waarin ze benadrukken hoe ernstig de gevolgen kunnen zijn en dringend vragen om geen deel te nemen aan de challenge.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Wij raden je dan ook sterk af om deel te nemen aan zo’n stomme challenge. Je kunt er een gigantische boete voor krijgen, maar veel belangrijker nog: je brengt jezelf en anderen in levensgevaar. Er zijn genoeg andere, leukere en veiligere challenges op het internet.

Bekijk ook:

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.