Zo kies je de juiste koffiemachine voor op het kantoor 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Zo kies je de juiste koffiemachine voor op het kantoor

Op elk kantoor is koffie in meerdere opzichten belangrijk. Zo begint een groot aantal medewerkers de dag met een kop koffie. Daarmee is het de perfecte start om de dag energiek te beginnen. Bovendien zorgt koffie voor verbondenheid op het kantoor, want er is vaak een centrale plek rond de koffieautomaat. Deze plek dient doorgaans als ontmoetingspunt en stelt collega’s in staat even een praatje met elkaar te maken. Uiteraard is het van belang om de juiste koffiemachine uit te kiezen die bijvoorbeeld is afgestemd op de grootte van het kantoor. Bekijk hier de tips om de juiste keuze te maken.

Let op de uitvoering van de koffiemachine

Er zijn allerlei soorten koffiemachines beschikbaar en het is belangrijk om met de uitvoering en toepassing rekening te houden. Bijvoorbeeld met de voorkeur voor een automaat die op basis van versgemalen koffiebonen in koffie voorziet. Of misschien heb je liever koffie die snel te zetten is, zoals met een instant koffiemachine. Zo is er nog een optie in de vorm van fresh brew koffiemachines. Gio Coffee geeft inzicht in de verschillen en werking van de verschillende koffiemachines.

Bekijk ook:
Wat is de beste ergonomische wiebelkruk?

Kijk naar de kwaliteit

Het is natuurlijk belangrijk om voor kwaliteit te kiezen bij de installatie van een koffiemachine op kantoor. Het is vervelend voor alle medewerkers als de koffiemachine haperingen vertoont en er geen koffie uitkomt. Dat is maar beter te voorkomen door voor vanaf het eerste moment voor kwaliteit te kiezen. Dat geldt niet alleen voor de kwaliteit van de koffiemachine, want de koffie zelf dient natuurlijk eveneens van de beste kwaliteit te zijn. Het verschil in kwaliteit van koffie is namelijk te proeven.

Kies voor gemak

Bij het zelf kopen van een koffiezetapparaat ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de voorraad koffie. Ook de schoonmaak komt voor je eigen rekening net als eventuele defecten aan het apparaat. Daarom is het bij de keuze voor de juiste koffiemachine op kantoor aan te raden om voor gemak te kiezen. Het is namelijk mogelijk om al deze zaken uit te besteden. Naast de levering van een koffiemachine naar keuze, zoals op basis van koffiebonen, instant koffie of fresh brew, is er een extra service. Bij de uitbesteding is het onderhoud namelijk inbegrepen net als het bijhouden van de voorraad. Zo sta je nooit voor een koffiemachine waar geen koffie meer inzit en zijn storingen snel verholpen.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.