Vrouw onder invloed van drugs wordt gearresteerd 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Vrouw onder invloed van drugs wordt gearresteerd

Sommige mensen houden wel van een lekkere drug. Het is natuurlijk veel leuker boodschappen doen als je dat samen met een felgekleurd en gestreept eenhoornkonijn op je schouder doet. Dat de mensen om je heen geweldig zijn omdat ze jou bewonderen maakt het uitje naar de supermarkt helemaal af. Je hebt de dag van je leven als het versgebakken brood tegen je praat, en als de kleuren van al die flessen frisdrank je meenemen naar het regenboog parcour van Mario kart.

Dan is het extra zuur als een grote boze wolf met een donkerblauw vacht jouw prachtige dag komt vergallen. De sfeer slaat om, het brood begint te schelden en ook het eenhoornkonijn op je schouder fluistert dat je iedereen moet vermoorden. Wat doe je dan? Precies, je gaat er vol tegenin, in een volle supermarkt zal de hele wereld weten wat voor onrecht ze jou en deze prachtige wereld aandoen! Bekijk deze bizarre, maar uiterst vermakelijke beelden.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.