Video: Dit is het grootste vuurwerk ter wereld 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Video: Dit is het grootste vuurwerk ter wereld

Wil je weten hoe het eruit ziet als je het grootste vuurwerk ter wereld afsteekt? Dan moet je snel deze video kijken, want hierin steekt MrBeast het allergrootste vuurwerk ooit af. Reken maar op flink wat knallen!

Helaas mogen we in Nederland tijdens de jaarwisseling geen vuurwerk meer afsteken, want het kabinet gaat waarschijnlijk een vuurwerkverbod invoeren. Dat is best jammer, want het afsteken van vuurwerk is een leuke en gezellige traditie die de meest prachtige taferelen kan opleveren.

Er is dus geen vuurwerk voor ons dit jaar. Dus moeten we het straks maar doen met de vuurwerkshows en leuke filmpjes van vuurwerk op het internet. Zo is onder meer het onderstaande filmpje van MrBeast aan te raden!

Grootste vuurwerk ter wereld

In de video laat MrBeast weten dat hij het duurste en grootste vuurwerk ter wereld heeft aangeschaft. Dat is niet bepaald goedkoop, want voor het vuurwerk heeft hij 160 duizend dollar moeten betalen. Daar blijft het niet bij, want in totaal heeft de YouTuber voor maar liefst 600.000 dollar aan vuurwerk gekocht.

Bekijk ook:
In deze moderne landen komen nog steeds kinderhuwelijken voor

De video van MrBeast begint rustig en als eerste wordt er een “Tornado” van 1 dollar afgestoken. Dat levert niet echt vuurwerk op, maar de video wordt al snel beter. Vervolgens gaat de crew aan de slag met vuurwerk ter waarde van 10 dollar en 50 dollar en dat levert al meer resultaat op. Na 1 minuut van de video is het tijd voor vuurwerk ter waarde van 375 dollar. Dat is behoorlijk wat geld voor de gemiddelde Nederlander, maar in deze video is het vrij weinig vergeleken met wat er nog gaat komen.

Vanaf dan wordt er echt met geld gegooid en steken ze in de video de meeste duurste stukken vuurwerk af. Eerst gaat vuurwerk van 1.000 dollar de lucht in, dan gaat vuurwerk van tienduizenden dollars op in rook.

Experimenten met vuurwerk

In de video proberen de YouTubers ook een paar experimenten met vuurwerk uit. Een ding is zeker, dit moet je echt niet zelf proberen!

  • Als eerste doen ze een poging om een pop met vuurwerk in de lucht te lanceren. Dat blijkt niet te lukken en is achteraf zelfs een gevaarlijk plan.
  • Vuurwerk afsteken in een auto is – gek genoeg – ook geen geslaagd idee.
  • Vuurwerk opwarmen met een microwave is weliswaar een knaller, maar ook niet aan te raden.
Bekijk ook:
Snelheid, explosieven, en dodelijke risico's: De keiharde realiteit van plofkraken

Grootste en duurste vuurwerk

Aan het eind van de video is het dan eindelijk tijd voor het grootste en duurste vuurwerk ter wereld. Het vuurwerk ziet er al indrukwekkend uit zonder dat het is aangestoken, maar gelukkig gaat het ook daadwerkelijk de lucht in. Dat levert een geluid en beelden op die doen denken aan een raketlancering, maar het is toch echt vuurwerk ter waarde van maar liefst 160.000 dollar. Het is een beetje prijzig, maar dan heb je wel een vuurwerkshow die je nooit meer zal vergeten.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.