Wat zijn de meest populaire sim-only providers van 2023? 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Wat zijn de meest populaire sim-only providers van 2023?

Als je op zoek bent naar een sim-only abonnement voor je smartphone, is het handig om te weten welke providers het populairst zijn. In dit artikel zetten we de meest populaire sim-only providers van 2023 voor je op een rijtje.

  1. KPN

KPN is al jaren een van de grootste providers van Nederland en dat geldt ook voor sim-only abonnementen. Het bedrijf biedt verschillende pakketten aan die passen bij verschillende behoeften en budgetten. Van een eenvoudig abonnement met weinig data tot een abonnement met onbeperkte data: bij KPN vind je het allemaal.

  1. Vodafone

Net als KPN is ook Vodafone al jaren een grote speler op de Nederlandse telecommarkt. Het bedrijf biedt verschillende sim-only abonnementen aan, waaronder ook abonnementen met onbeperkte data. Daarnaast biedt Vodafone extra voordelen aan klanten die ook een Vodafone thuis abonnement hebben.

  1. T-Mobile

T-Mobile staat bekend om zijn scherpe tarieven en goede service. Het bedrijf biedt verschillende sim-only abonnementen aan met verschillende hoeveelheden data. Daarnaast krijg je als klant van T-Mobile gratis toegang tot de streamingdienst NLZIET.

  1. Simyo

Simyo is een dochteronderneming van KPN en biedt sim-only abonnementen aan tegen scherpe tarieven. Je kunt kiezen uit verschillende bundels met data en belminuten. Daarnaast kun je bij Simyo maandelijks je bundel aanpassen of opzeggen.

  1. Lebara

Lebara is een sim-only provider die zich vooral richt op klanten met een internationale achtergrond. Het bedrijf biedt voordelige pakketten aan voor bellen naar het buitenland en heeft daarnaast ook bundels met veel data en belminuten voor nationaal gebruik. Ook biedt lebara beltegoed aan dat je kunt gebruiken om extra data of belminuten bij te kopen.

Conclusie

Er zijn verschillende sim-only providers op de markt, elk met hun eigen voor- en nadelen. KPN, Vodafone en T-Mobile zijn al jaren grote spelers op de markt, terwijl Simyo en Lebara zich vooral richten op scherpe tarieven en voordelige pakketten. Of je nu op zoek bent naar een abonnement met veel data of een eenvoudig abonnement zonder poespas: er is altijd wel een provider die bij jou past. En als je liever geen sim-only abonnement wilt, kun je ook altijd voor beltegoed kiezen, zoals bij Lebara.

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.