Stil op straat? Bekijk deze wereldberoemde hot-spots live! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Stil op straat? Bekijk deze wereldberoemde hot-spots live!

Het is stil op straat in deze bizarre tijden. Niet alleen bij jou in de buurt, maar zeker ook bij de bekende hotspots. Zo zou je normaalgesproken al schuifelend over de Ponte Vecchio in Florence lopen, met 100.000 mensen in Las Vegas zijn of uren wachten in de rij voor de Eiffeltoren in Parijs. 

Niets van dat alles, want zelfs bij deze beroemde must-sees is geen hond te bekennen. Check vooral de onderstaande live-beelden even, want dit gaat niet heel vaak meer voorkomen.

1. Trevi Fontein in Rome

Live cam Trevi Fountain Rome

De Trevi Fontein is 26 meter hoog. Deze uit de kluiten gewassen wensput stamt uit 1732 en is jaarlijks goed voor een opbrengst van een slordige 1 miljoen euro. Gooi je een paar muntjes over je linkerschouders, dan ontmoet je jouw geliefde in Rome of er staat je een echtscheiding te wachten.

2. 42nd Street in New York

Bekijk ook:
Zien: Dit is het mooiste vliegveld ter wereld

Live cam 42nd Street New York

Normaal is het hier een drukte van belang. Op de live-cam is te zien dat er wel een aantal mensen lopen, maar vooral met mondkapjes op. New York wordt duidelijk hard getroffen tijdens deze tijd, en dat is terug te zien aan de rust in deze beroemde straat met zijn bekende theaters.

3. De Klaagmuur in Jeruzalem

Live cam Klaagmuur Jeruzalem

De Klaagmuur of Western Wall, stamt uit het jaar 515 voor Christus. Een belangrijke muur voor het Jodendom, maar deze attractie trekt jaarlijks ook enorm veel bezoekers. Door te kijken naar de bovenstaande live-cam zie je de muur van heel dichtbij. Scheelt je een lange reis én een ticket.

4. Marktplein Eindhoven

Live cam Marktplein Eindhoven

Eindhoven de gekste! Maar nu even niet. Het Marktplein staat normaal gesproken vol met gezellige terrasjes, maar dat is nu wel anders. De parasols zijn dichtgeklapt en er is nauwelijks een voorbijganger te bekennen.

Bekijk ook:
De leukste bestemmingen voor een groepsreis

5. Copacabana in Rio de Janeiro

Live cam Copacabana Rio de Janeiro

“Here at the Copa, Copacabana…” is het stil. Verdomde stil zelfs! Deze wereldberoemde boulevard lijkt compleet verlaten te zijn. Een enkele auto en voetganger komt voorbij, maar van een tropisch sfeertje is geen sprake.

Bekijk ook

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.