blank

Dit zijn de piercing trends van 2021

0 Shares

Tegenwoordig hebben veel mensen hun oren bedekt met meerdere kleine oorbellen en andere ringen om een vrolijk bedekt oor te creëren. Het is dan ook de afgelopen jaren al een grote trend om je oren veelal te bedekken met mooie sieraden. Want je zult waarschijnlijk weinig mensen zien die maar keurig in elk oor een gaatje hebben, veelal zijn de oren bedekt met verschillende soorten en kleuren sieraden. Lees snel verder om erachter te komen wat de trends zijn van dit jaar!

Extra gaatjes in je oorlel

Zie je er een beetje tegenop om je oor te laten piercen of wil je eerst kijken hoe meerdere oorbellen jou staan, neem dan gewoon een tweede of zelfs derde gaatje. Vaak is het mogelijk om naast je originele gaatje nog één of twee extra gaatjes te laten schieten. Qua pijn zal dit reuze meevallen en de genezingstijd hiervan is ook vele male sneller dan bij een piercing.

Bekijk ook:
Wie zijn de Taliban en hoe veroverden zij Afghanistan zo snel?

Een traguspiercing

Je zult je misschien wel afvragen waar de tragus piercing zich bevindt? Deze piercing bevindt zich in het stukje kraakbeen dat voor je gehoorgang zit. Een klein ringetje, of een gaaf bedeltje staat super leuk hierbij! Kan je niet zo goed tegen pijn? Dan is het misschien aan te raden een ander soort piercing te nemen, aangezien dit stuk kraakbeen wat dikker is kan het ook wat meer pijn doen. Zoek vooral ook de ervaringen van andere mensen eens op op internet.

Een conch piercing

We kennen allemaal de helix piercing wel, maar de conch piercing is zeker een trendy piercing. Hij lijkt ook wat op de helix piercing maar zit wat lager in het oor, ongeveer in het midden. Het dragen van een ring hierbij is echt in trek. Daarnaast is het bestellen van stoere oorpiercings natuurlijk een leuk tijdverdrijf, er is namelijk voor iedereen wat wils!

Bekijk ook:
Top 10 Xbox Series X games – Juli 2021

Als je nou geen fan bent van het laten piercen van je oor kun je er altijd nog voor kiezen om earcuffs te bestellen, het lijk op een echte piercing maar je hoeft niet door het ongemak van het piercen en de genezingstijd heen te gaan! Kijk op de website van MyUniqueStyle voor allerlei soorten gave sieraden!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.