Wordt Bitcoin straks de nieuwe wereldmunt? 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Wordt Bitcoin straks de nieuwe wereldmunt?

Iedereen weet niet beter dan dat de Amerikaanse Dollar de munt is waarop de wereldhandel gebaseerd is. Het wordt wereldwijd als de reservevaluta beschouwd. Als het aan China ligt, komt daar verandering in en wordt de Yuan de belangrijkste munt. Futuristen en beleggers zien echter alweer een heel ander scenario. Eentje waarin Bitcoin straks de nieuwe wereldmunt is. Dat maakt het dus direct een stuk belangrijker om er ook in te stappen. Bijvoorbeeld door via bitqt-pro.com te gaan handelen. Er zijn voldoende argumenten voor aan te voeren om dit serieus te nemen.

Oplossing voor veel problemen
De kenners zeggen dat de situatie waarvoor Bitcoin eigenlijk bedoeld was steeds dichterbij komt. Het zou een goede oplossing zijn om inflatie te bestrijden. Dit is natuurlijk mede door de pandemie en andere ontwikkelingen in de afgelopen periode alleen maar relevanter geworden. Daardoor gaan ook steeds meer investeerders overstag en beginnen ze zich te richten op cryptovaluta’s zoals Bitcoin. Dit maakt het dus in sommige kringen nu al de belangrijkste munt, die de Amerikaanse Dollar al verdrongen heeft van het toneel. Dit hangt ook samen met enkele andere zaken op dit gebied.

Bekijk ook:
Bose Quiet Comfort 35 serie II review

Het opbouwen van vertrouwen
Het is belangrijk dat er weer wordt gewerkt aan vertrouwen in de economie, zo stellen de experts. Doordat er veel financiële hulppakketten over de hele wereld zijn opgezet door de verschillende overheden en centrale banken, is het vertrouwen er niet groter op geworden. Het is volgens de kenners nu een kans om alles op een centrale manier aan te pakken. Daardoor zou dus juist een internationaal systeem zoals Bitcoin een belangrijke rol kunnen gaan spelen. Beter dan dat de Dollar dat kan doen. Mede ook door de plek die de cryptomunt nu al inneemt in de financiële wereld.

Bitcoin staat centraal
Grote investeerders die zijn overgestapt op Bitcoin hebben daar een goede verklaring voor. De cryptomunt heeft in deze branche al zo’n grote plek ingenomen, dat de kans dat een andere munt dit overneemt niet zo heel groot meer is. Als er naar een nieuwe methode wordt gezocht om de wereldeconomie een impuls te geven, dan is die er dus gewoon al, zo zeggen zij. Daarom dat zij er nu al voor kiezen om hun investering in deze cryptovaluta te stoppen. De munt is oud genoeg en heeft zichzelf ook zeker al bewezen als een serieuze optie. De eindige voorraad speelt daarin ook een rol.

Bekijk ook:
Welke releases kunnen we verwachten van Samsung in 2024?

Het juiste systeem opzetten
Er is nog één punt van aandacht zeggen de kenners van de markt. Het is zaak om een goed systeem op te zetten zodat Bitcoin op een goede manier de plaats van de Amerikaanse Dollar kan innemen. Daarvoor moet bijvoorbeeld een nieuw soort grootboeksysteem worden uitgevonden door knappe studenten die zich nu met crypto bezighouden. Wanneer dat het geval is, kan er namelijk zonder enig probleem voor worden gezorgd dat Bitcoin de nieuwe belangrijkste valuta op de internationale markt kan worden. Alle reden om daar dus ook de komende jaren oog op te houden als investeerder.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.