in

Op zoek naar een online lifestyle magazine voor mannen?

Your daily dose of inspiration and motivation MNLK.nl

Er zijn duizenden blogs te vinden op het internet voor vrouwen. Vaak valt hier weinig interessants te lezen voor mannen. De vraag is dan ook waar mannen naartoe kunnen als zij op zoek zijn naar een online lifestyle magazine. Maar om die vraag te beantwoorden moet er eerst een andere vraag beantwoord worden: wat lezen mannen graag?

Wat lezen mannen graag?

Er zijn genoeg websites te vinden – buiten porno om – die maar al te graag bloedmooie vrouwen bespreken in geur en kleur. Maar mannen hebben echt niet alleen interesse in vrouwen, soms willen zij ook een beetje diepgang. Misschien zijn zij wel op zoek naar nieuwe mannen kapsels of willen zij gewoon het laatste nieuws over die stoere auto lezen. Net zoals vrouwen, lezen mannen gewoon graag over dingen die hun interesseren. Het antwoord op wat mannen graag lezen is dus helemaal niet zo ingewikkeld en is volledig afhankelijk van de man zelf.

Bekijk ook:
Animal Crossing krijgt een make-up lijn

Online lifestyle magazine voor mannen

Maar waar vind je tegenwoordig nog zo’n lifestyle magazine zonder dat je overspoeld wordt door halfnaakte vrouwen? Wij hebben een kijkje genomen op het internet en kwamen op de website van MNLK.nl terecht. Deze website richt zich puur op inhoudelijke content. Geen halfnaakte vrouwen, geen artikelen die je beter niet op het werk kunt openen, gewoon goede content waar je wat aan hebt. Wil je weten wat de nieuwste sportwagen is? Dan kun je dat hier vinden. Wil je jouw vrouw verrassen en een lekkere maaltijd koken voordat zij thuis komt van het werk? Dan kun je hier allerlei lekkere recepten vinden, gewoon omdat jouw vrouw dat wel verdient!

MNLK

Natuurlijk kun je hier ook allerlei technische artikelen vinden, want er zijn een hele hoop mannen die graag met de computer of andere technische dingen bezig zijn. Ook voor de minder technische mannen is er genoeg te vinden, er wordt namelijk een hoop uitgelegd als het gaat om de smartphone of de computer. Ben je simpelweg gewoon op zoek naar mooie achtergronden voor de PC? Dan kun je dat ook vinden bij MNLK.nl. Al met al is hier dus genoeg interessante informatie te vinden voor de doorsnee man.

Bekijk ook:
De meerwaarde van het digitaliseren en automatiseren voor je bedrijf

Instagram

Wij snappen het helemaal als je geen zin hebt om steeds naar het internet te moeten gaan wanneer je op jouw mobiel zit. Een snellere manier om de belangrijkste updates te krijgen is om Instagram op te starten. De belangrijkste en meest interessante updates van MNLK.nl kun je daar volgen en liken.

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Seksshop EasyToys mag niet op shirt FC Emmen

      Waarom worden Nederlanders gezien als koopjesjagers?