Je abonnement opzeggen? Xpendy regelt het voor jou! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Je abonnement opzeggen? Xpendy regelt het voor jou!

De kans is groot dat jij het aantal abonnementen dat je hebt lopen, onderschat. In 2019 heeft het Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) een onderzoek uitgevoerd en hieruit is gebleken dat maar liefst 91% van de mensen in Nederland, het aantal abonnementen dat zij hebben lopen, onderschatten. Het grootste gedeelte van de huishoudens heeft rond de tien abonnementen lopen, terwijl zij dit zelf veel lager inschatten. De groep die de meeste abonnementen bezit, zijn jongeren tot 25 jaar. Hiervan is het gemiddelde zelfs zestien. Vooral de categorie streamingdiensten is erg populair bij deze groep.

Het gedoe van opzeggen

Je abonnement opzeggen gaat helaas niet altijd even makkelijk zoals je zou willen. Tegenwoordig zie je vaak dat wanneer je je wil afmelden bij een bepaald abonnement, je in een lange telefonische wachtrij terecht komt en dit brengt dan ook extra kosten met zich mee. Of je belandt in een gesprek met een salesmedewerker, die jou probeert te overtuigen om bij het abonnement te blijven. Door middel van verschillende aanbiedingen ‘die je echt niet mag missen’ en met verschillende verkooppraatjes. Hier zit je natuurlijk helemaal niet op te wachten. Wanneer je dan toch maar zelf een opzegbrief wil gaan versturen, komen daar stiekem best veel vragen bij kijken: welke gegevens zijn allemaal relevant voor in de brief? Wat is het juiste adres van het hoofdkantoor? Wordt mijn brief wel in behandeling genomen? Een hoop administratieve rompslomp, wat je een hoop tijd en geld kan kosten.

Bekijk ook:
Dyson luchtreinigers; de drie beste modellen op een rijtje

Je abonnement opzeggen? Xpendy regelt het voor jou! 14

Wat is Xpendy?

Abonnementen opzeggen? Dat kan gemakkelijk via Xpendy. Xpendy is een opzegservice die jou helpt bij het opzeggen van je abonnementen. Hun missie is dan ook om jouw dagelijks leven te vergemakkelijken, zodat je je snel weer kunt focussen op de écht belangrijke dingen. In 2019 zijn zij begonnen en tot op de dag vandaag zijn ze enorm aan het groeien. Momenteel zijn ze actief in 19 landen. Er zijn verschillende situaties waarin het stopzetten van abonnementen als extra lastig wordt ervaren. Denk aan een verhuizing, een emigratie of het overlijden van een naaste, waarbij er meerdere abonnementen stop moeten worden gezet. Via de opzegservice kun je met één klik op de knop ook meerdere abonnementen tegelijk opzeggen.

Hoe gaat Xpendy te werk?

Op de website selecteer je welke service(s) je wil opzeggen. Hierna vul je je NAW-gegevens in en op basis van deze gegevens wordt de opzegbrief automatisch gegenereerd. De opzegbrief wordt aangetekend verzonden. Hiermee ben je verzekerd van een opzegging, omdat het bedrijf wettelijk verplicht is om aangetekende brieven in behandeling te nemen. Wanneer de brief wordt verzonden, ontvang je via de mail een track and trace code, waarmee je de brief kunt volgen. Wanneer de opzegbrief is ontvangen door het bedrijf, dan hebben zij wettelijk 10 werkdagen om de brief te verwerken en de opzegging te voltooien. De track and trace code dient ook als bewijs van ontvangst van de brief.

Bekijk ook:
8 krachtige powerbanks uitgelicht

Waarom opzeggen via Xpendy?

Wanneer je dus gegarandeerd wil zijn van een succesvolle opzegging en geen zin hebt in lange wachttijden of gedoe, dan biedt Xpendy jou de oplossing. Gewoon makkelijk opzeggen, het kan. Doordat de brieven aangetekend worden verzonden en het bedrijf hierdoor verplicht is om de opzegging te verwerken en te voltooien, heb je zelf geen omkijken meer naar je opzegging. Dit scheelt je een hoop tijd, geld en onnodige zorgen.

SFAM opzeggen via Xpendy

Op de website staan alle services gesorteerd per categorie. Enkele populaire categorieën die je via Xpendy kunt opzeggen zijn ‘vrije tijd’, ‘dating website’, ‘loterij’ en ‘verzekeringen’. Tegenwoordig zijn smartphone verzekeringen ook erg populair. SFAM is een zo’n smartphone verzekering. SFAM is in 1999 opgericht, als verzekeringsmakelaar die gespecialiseerd is in verzekeringsproducten voor multimedia en elektronische (draagbare) apparatuur. In 2010 zijn ze hun focus gaan leggen op all risk verzekeren van smartphones, multimedia en andere slimme producten. De concurrentie binnen deze markt is groot en het is dan ook aannemelijk dat je bij het vergelijken van je verzekering iets voordeligers gaat vinden. Sfam opzeggen? Met Xpendy heb je dit zo geregeld!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.