Apple
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de nieuwste Apple geruchten!

Het nieuwe jaar is begonnen, 2020 is een feit! Terwijl half Nederland nog aan het bijkomen is van de feestdagen, de bijbehorende katers en de lege bankrekening, heeft Trending.nl uitgezocht aan welke Apple producten je dit jaar nog meer geld aan uit kan geven! Zoals altijd staat Apple bekend om zijn vernieuwende producten. De vraag is of dat dit jaar weer het geval is.

Apple onthult zijn belangrijkste producten meestal op een groot event. Maar af en toe komen ze ook met nieuwe producten door het jaar heen. Hieronder de vijf grootste geruchten omtrent nieuwe Apple Producten die waarschijnlijk in 2020 op de markt komen.

Apple koptelefoon met Bluetooth

De nieuwe koptelefoon van Apple zal waarschijnlijk gaan werken via Bluetooth. Nadat Apple groot succes heeft gehad met de AirPods, waarmee ze een wereldwijde trend hebben neergezet, zal ook de koptelefoon dus van dit draadloze technische snufje worden voorzien. Apple is al eigenaar van Beats, dus de koptelefoon zal wel wat verschillen van dit populaire merk, maar niet veel.

Dit zijn de nieuwste Apple geruchten! 15

Macbook Pro 16 inch

Ook in het jaar 2020 komt Apple vermoedelijk weer met een nieuwe reeks MacBook Pro’s. Tenminste dat zijn de geruchten die de ronden doen. Het vernieuwende aan de nieuwe reeks is dat ze naast het oude vertrouwde toetsenbord met schaarmechanisme ook voorzien zullen zijn van MicroLED-schermen. Door deze nieuwe technologie zullen de MacBook Pro’s lichter en compacter worden. Het voordeel hiervan is dat ze de batterij kunnen upgraden in grootte. Hierdoor kunnen de MacBooks snellere processoren en meer geheugen krijgen dan de vorige serie. Kortom: voor de liefhebber is dit mooi nieuws!

Bekijk ook:
De 5 beste babyfoons met camera van dit moment

Dit zijn de nieuwste Apple geruchten! 16

De iPhone 12

Het is bijna een traditie geworden, ieder jaar een nieuwe iPhone. En ook in het jaar 2020 komt er een nieuw model op de markt: de iPhone 12! Deze nieuwe smartphone zal waarschijnlijk gaan beschikken over de nieuwsrte camera-AI-technologie, waar in december 2019 al wat over naar buiten kwam. Daarnaast gaan er ook geruchten dat deze nieuwe telefoon ook geschikt is voor het nieuwe 5G netwerk. Ook wordt er gespeculeerd dat het apparaat beschikt over pencil-ondersteuning en ook een vouw- of buigbaar model zit waarschijnlijk in de pijpleiding. Maar het zou dus ook zomaar kunnen dat de enige verandering die de nieuwe iPhone krijgt, een grotere batterij is. Wat wel weer zou kunnen betekenen dat er meer mogelijkheden op de telefoon zijn.

iPad Pro 2020

Na de MacBook en de Iphone, kan Apple natuurlijk niet achterblijven met een nieuwe iPad Pro. De nieuwe Ipad Pro komt waarschijnlijk rond april dit jaar op de markt. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om twee modellen. Één model met een 11 inch scherm en één met een 12,9 inch scherm. De knoppen aan de voorkant van de nieuwe Ipad ontbreken, wel zal er bovenop een aan- / uit-knop zitten en komen er volumeknoppen.

Bekijk ook:
Rel rondom stem ChatGPT: Scarlett Johansson stapt naar advocaat

Allebei de versies hebben de nieuwste camera’s. Deze worden uitgerust met drie lenzen, vergelijkbaar met de iPhones uit 2019. Wel komen er in 2020 waarschijnlijk wat meer mogelijkheden dan bij de ‘gedateerde’ iPhones uit het vorige jaar. Daarnaast hebben ze, net als de iPhone 4, platte zijkanten.

De iPhone SE 2020

De nieuwe iPhone SE 2020 is het nieuwe betaalbare model waarmee Apple op de markt komt. Hiermee komt Apple weer met een positieve zet om meer klanten te binden. Vind je als consument de prijzen van bijvoorbeeld de Iphone 11 uit de pan rijzen, dan is dit het goedkope alternatief. Al met al is het even afwachten waarmee Apple in september op de proppen komt.

Dit zijn de nieuwste Apple geruchten! 17

Trending.nl blijft voor jou in de gaten houden wat de nieuwste geruchten zijn betreft nieuwe producten van Apple. Deze geruchten hebben ons in ieder geval al heel nieuwsgierig gemaakt!

Bekijk ook:

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.