Saved Read later
Deel dit bericht

Besparen op je nieuwe laptop? Hier een aantal tips

Je hebt een laptop, hij wordt steeds trager en loopt steeds vaker vast, en uiteindelijk doet hij helemaal niets meer. Je moet dan kijken naar een nieuwe laptop, en komt tot de conclusie dat een goede laptop tegenwoordig verre van goedkoop is. Gelukkig zijn er meerdere manieren hoe je veel geld kunt besparen bij de aankoop van een nieuwe laptop.

Ga op zoek naar laptop aanbiedingen

De beste manier om nu direct te besparen op een nieuwe laptop, is door gebruik te maken van aanbieding. Dagelijks stoppen veel webwinkels laptops in de aanbieding, waardoor je al snel kunt profiteren van honderden euro’s korting. Een nadeel is hier wel dat ze vaak alleen wat oudere modellen in de aanbieding zetten, met als reden dat deze anders waarschijnlijk niet meer verkocht zullen worden.

Besparen op je nieuwe laptop? Hier een aantal tips 14

Tussen de laptop aanbiedingen zijn eigenlijk wel laptops te vinden van alle soorten en maten. Of je nu een nieuwe 15 inch Windows-laptop zoekt van HP met veel opslagruimte, of korting wilt op de nieuwe MacBooks met M1 Pro processor, overal kun je eigenlijk wel op besparen. Er zijn veel websites die laptop aanbiedingen verzamelen van alle webwinkels in Nederland, dus wij raden zeker aan om hier gebruik van te maken aangezien dit veel sneller is dan zelf alle webshops langs gaan op zoek naar aanbiedingen.

Bekijk ook:
Virtual reality trends: Drie top VR-brillen met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Haal voordeel uit bepaalde dagen

Jaarlijks zijn er bepaalde dagen waar webshops veel van hun producten in de aanbieding stoppen, om zo hun oude voorraad snel te kunnen verkopen. Eigenlijk zijn het dan ook gewoon laptop aanbiedingen, maar dan vaak vijf á tien keer zo veel.

Misschien heb je al wel is gehoord van dagen als ‘Black Friday’ of ‘Cyber Monday’, zo zijn er nog meer momenten wanneer je het beste een nieuwe laptop kunt aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan kerst. Jaarlijks doen veel webwinkels zoals Bol of Amazon een enorme kerst sale waar vaak vele laptops in de aanbieding worden gezet. Als je hier tussen snuffelt, is er altijd wel een geweldige aanbieding te vinden op bijvoorbeeld een nieuwe Macbook of Chromebook.

Een aantal van deze dagen/momenten zijn:

  • Black friday
  • Cyber monday
  • Kerst
  • Pasen
  • Koningsdag (in sommige webshops)

Is een refurbished laptop iets voor jou?

Mocht je alsnog geen goedkope nieuwe laptop hebben kunnen vinden, dan is het altijd nog mogelijk om te kiezen voor een refurbished laptop. Dit zijn laptops die jarenlang zijn gebruikt door de vorige eigenaar, en vervolgens worden verkocht aan een bepaalde partij. Deze partijen knappen de laptop op en stoppen er bijvoorbeeld een nieuwe accu in, zodat de laptop bijna zo goed als nieuw weer verkocht kan worden.

Bekijk ook:
Rel rondom stem ChatGPT: Scarlett Johansson stapt naar advocaat

Besparen op je nieuwe laptop? Hier een aantal tips 15

Vaak kun je hier gemakkelijk meer dan 50% van de officiële aankoopprijs mee besparen, waardoor je bijvoorbeeld al voor rond de €500 een MacBook kunt aanschaffen, of voor rond de €250 al een redelijke Windows-laptop. Ideaal als je nog meer wilt besparen op de aanschaf van een nieuwe laptop!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.