Poll: Hoeveel paar schoenen heb jij?

0 Shares

Ben jij gek op schoenen en staat je kledingkast er helemaal vol mee? Of heb je een bescheiden schoenencollectie en besteed je het kledingbudget liever aan iets anders uit? In de onderstaande poll kan je aangeven hoeveel paar schoenen je hebt en dan zie je gelijk of je collectie kleiner of groter is dan die van de meeste mensen. Wij zijn benieuwd!

Een ding is zeker; iedereen heeft wel wat schoenen in de kledingkast staan, want zonder kan je nou eenmaal moeilijk de deur uit. De hoeveelheid schoenen die iemand heeft wil echter nog wel eens verschillen per persoon. Sommige mensen vinden bijvoorbeeld vijf paar schoenen meer dan genoeg, maar andere mensen hebben een schoenenkast die gevuld is met meer dan twintig paar schoenen.

Er zijn meerdere onderzoeken gedaan naar hoeveel schoenen een volwassen persoon ongeveer in bezit heeft. Die resultaten willen per onderzoek nog wel eens verschillen, dus het antwoord op deze vraag is niet helemaal zwart op wit te geven. Het komt vaak voor dat mensen meer dan tien paar schoenen in de kledingkast hebben staan. Al hebben vrouwen vaker meer schoenen in bezit dan mannen.

Hoewel we dus soms wel meer dan tien paar schoenen in huis hebben, wil dit nog niet betekenen dat alle schoenen ook vaak worden gebruikt. Veel mensen hebben namelijk vaak een favoriet paar schoenen. En die worden dan bijna altijd gedragen. Andere paren schoenen worden dan ook nog wel gebruikt, maar dan in mindere mate. Daarentegen zijn er vaak ook wat schoenen die alleen stof verzamelen in de kledingkast en net zo goed weggegooid of weggegeven kunnen worden.

Welke schoenen hebben we?

Schoenen vind je tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten. Zo heb je onder meer sneakers, laarzen, wandelschoenen, sandalen, slippers, pantoffels, stiletto’s, pumps, ballerina’s, sportschoenen, en zo kan je nog even doorgaan. Dat is best handig, want zo kan je voor elke gelegenheid de perfecte schoen uitkiezen. Om die reden hebben veel mensen vaak meerdere soorten schoenen in huis. Geldt dat ook voor jou?

Hoeveel schoenen hebben mensen

Hoeveel paar schoenen heb jij?

De grote vraag is nu hoeveel paar schoenen jij in je kledingkast hebt staan. Heb je meer schoenen dan de gemiddelde Nederlander of is je schoenencollectie niet zo groot? Vul de onderstaande poll in en kijk waar je staat vergeleken met de rest van de respondenten.

Uit veel onderzoeken blijkt dus dat vrouwen gemiddeld meer schoenen hebben dan mannen. We hebben daarom twee verschillende polls opgesteld. In de eerste poll mogen vrouwen aangeven hoeveel schoenen ze hebben. En in de tweede poll kunnen mannen hun schoenenaantal aangeven. Wij zijn benieuwd naar het resultaat en of er grote verschillen zijn tussen het aantal schoenen dat mannen en vrouwen in hun kledingkast hebben staan!

 • Vraag van

  Vrouwen: hoeveel paar schoenen heb je?

  • 0-5 paar schoenen
  • 6-10 paar schoenen
  • 11-15 paar schoenen
  • 16-20 paar schoenen
  • 21+ paar schoenen
 • Vraag van

  Mannen: hoeveel paar schoenen heb je?

  • 0-5 paar schoenen
  • 6-10 paar schoenen
  • 11-15 paar schoenen
  • 16-20 paar schoenen
  • 21+ paar schoenen

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

24
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
TOPLIJSTJES

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.