Youseum: Het museum waar jij jezelf kunt zijn 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Youseum: Het museum waar jij jezelf kunt zijn

Altijd al een museum willen bezoeken over sociale media? Het Youseum in Amsterdam is precies waar je naar op zoek bent. In dit speciale Instagram museum komt je verbeelding tot leven en bepaal jij precies wat er gebeurd. Ervaar hoe het is om een kunstenaar te zijn en geniet van de interactieve tentoonstellingen.

Ontdek de meest creatieve versie van jezelf

Het Youmuseum draait helemaal om jou. Kies de meest prachtige locaties uit voor jouw Instagram of Tiktok-account. Het interactieve museum bestaat uit maar liefst 15 verschillende kamers waarbij creativiteit centraal staat. Stap buiten jouw comfortzone en maak jouw eigen kunstwerken.

In het museum beleef je de meest onvergetelijke ervaringen. Neem een kijkje in het LGBTQ+ trouwkapel, neem een duik in de ballenbak of zwem door zeeën van likes. Een ware ontdekkingsreis is het zeker. Het is namelijk niet zomaar een museum, het is ook een ontdekkingsreis naar jouw eigen creativiteit.

Bezoek het Youseum Leidschendam

Vlak bij het Amstelstation vind je het Youseum waar je kunt genieten van een heerlijk dagje uit. Bij binnenkomst neem je direct een duik in een andere wereld en ervaar jij hoe het is om even uit de realistische wereld te stappen. Laat de innerlijke artiest in je naar boven komen en vergeet voor heel even de rest.

Grootste infinity kamer van Nederland
Ben jij eraan toe om jouw creativiteit op de vrije loop te laten? Neem tijdens een bezoek aan de hoofdstad dan ook zeker een kijkje bij het Youmuseum.

Adres

Eglantier 1e
2262 AP Leidschendam
Nederland

Wanneer

Ma t/m zo 10:00 - 19:00
€19.95€21.95
💬 Plaats een reactie
Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.