Nederland vanuit de lucht
Saved Read later
Deel dit bericht

THIS IS HOLLAND laat jou Nederland ervaren vanuit de lucht

Altijd al over Nederland willen vliegen? Houd je maar stevig vast en maak je klaar voor de start. THIS IS HOLLAND is een ontzettend populaire attractie die jij je leven lang niet meer zult vergeten. Door de nieuwste technologieën lijkt het net alsof je echt over Nederland vliegt.

De historie van Nederland

In het hippe Amsterdam-Noord vind je THIS IS HOLLAND. Een toeristische attractie waar je alles te weten komt over het prachtige Nederland. Maak een ritje in de flight simulator en krijg het gevoel alsof je boven Nederland vliegt. Laat hierbij je benen soms even bungelen, voel de wind door je haren wapperen en kijk goed om je heen. Dijken, windmolens, de Waddenzee en de Veluwe; alles kom je er tegen.

Wil je meer weten over de historie van ons land? Naast de flight-simulator neem je deel aan een indrukwekkende geschiedenisles waarin er 2000 jaar teruggegaan wordt in de tijd. Door de jaren heen heeft ons land zich heel wat ontwikkeld en dit kom je dan ook allemaal te weten tijdens een bezoekje aan THIS IS HOLLAND.

Breng een bezoek aan THIS IS HOLLAND

Ben je een dagje in Amsterdam? Met de pont vaar je binnen een paar minuten naar de overkant van het IJ. Een bezoekje aan THIS IS HOLLAND duurt ongeveer een uur en is hierdoor eenvoudig te combineren met andere bezienswaardigheden.

Nederland vanuit de lucht
Spectaculaire 5D flight experience

Meer info

Zeker als je op zoek bent naar een unieke ervaring en meer te weten wilt komen over Nederland, dan is THIS IS HOLLAND de perfecte attractie tijdens een dagje Amsterdam.

Adres

Overhoeksplein 51
1031 KS Amsterdam
Nederland

Wanneer

Ma t/m zo 1000 - 18:00
€23.00
💬 Plaats een reactie
Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

993

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.