Ervaar de wereld van je dromen bij Wondr Experience 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Ervaar de wereld van je dromen bij Wondr Experience

Altijd al in een bad vol marshmellows willen duiken? Bij Wondr Experience kun je dit ervaren. Wondr Experience is hét Instagram museum van Amsterdam en bezorgt je een dag vol blije herinneringen. Heb je even geen inspiratie meer? Tijdens een bezoek aan dit museum komt het weer helemaal naar boven.

Speeltuin voor alle leeftijden

In het hippe Amsterdam-Noord vind je Wondr Experience. Het museum beschikt over 15 kamers vol onontdekte verrassingen. Maak kennis met jouw eigen creativiteit en maak de leukste content voor op jouw sociale mediakanaal.

Dans onder de sterrenhemel, zing karaoke, spring op het roze springkasteel en knuffel met zachte teddyberen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, bij dit museum kun je helemaal jezelf zijn. Het is dan ook niet voor niets dat het een speeltuin wordt genoemd voor alle leeftijden.

Wondr Experience bezoeken

Is jouw wereld toe aan een beetje kleur? Vergeet dan zeker geen bezoek te wagen aan Wondr Experience. Tijdens een heerlijk dagje in Amsterdam reis je eenvoudig af naar het noordelijke gedeelte van de stad. Met de pont bereik je dit unieke museum waar jouw lachspieren getraind zullen worden.

Meerdere verbazingwekkende ruimtes

Meer info

Ben jij er klaar voor om de echte wereld voor even te verlaten? Neem dan zeker een kijkje bij Wondr Experience en ervaar hoe het is om te leven in de wereld van je dromen.

Adres

Meeuwenlaan 88
1021 JK Amsterdam
Nederland

Wanneer

Ma t/m zo 10:00 - 19:00
€25.95
💬 Plaats een reactie
Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.