Red light secrets museum
Saved Read later
Deel dit bericht

Red Light Secrets: Het eerste en enige prostitutie museum ter wereld

Bij veel toeristen wekt Amsterdam een bepaald gevoel op. Dat is logisch, want de stad heeft veel te bieden. Zo ook het eerste en enige prostitutie museum van heel de wereld, genaamd Red Light Secrets. Dagelijks zijn er heel wat bezoekers die een kijkje nemen in dit museum en populair is het dan ook zeker te noemen.

Taboe doorbreken

In een prachtig historisch pand uit de 17e eeuw, vind je Red Light Secrets. Wist je dat de sekswerker het oudste beroep is van de wereld? In het museum ontdek je wat de geschiedenis is van dit beroep en hoe het zou zijn om zelf achter de ramen te zitten.

Je krijgt verschillende ervaringen mee van sekswerkers die werkzaam zijn op de Amsterdamse Wallen. Zij vertellen jou hun verhaal en hoe zij hun beroep ervaren. Ook zullen ze hun mening over het onderwerp geven.

Het museum is opgericht om je op een informatieve wijze te laten zien wat een beroep als sekswerker precies inhoudt. Het is dan ook het doel om het taboe dat om het onderwerp heen hangt te willen doorbreken.

Gevestigd in een oud bordeel

Meer info

Heb je een stedentrip naar Amsterdam gepland? Als je een bezoekje brengt aan de Rosse Buurt, vergeet dan zeker niet om naar Red Light Secrets te gaan. Door het museum te bezoeken, zul je een unieke kijk creëren op de prostitutie en weet je hoe sekswerkers hun beroep precies ervaren en hoe zij erover denken. Een onvergetelijke ervaring heb je in ieder geval zeker.

Adres

Oudezijds Achterburgwal 60h
1012 DP Amsterdam
Nederland

Wanneer

Ma t/m zo 11:00 - 22:00
€14.50€17.00
💬 Plaats een reactie
Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.