Ontdek het menselijk lichaam bij Body Worlds Amsterdam
Ontdek het menselijk lichaam bij Body Worlds Amsterdam
Saved Read later
Deel dit bericht

Leer alles over ons lichaam bij Body Worlds Amsterdam

Altijd al gefascineerd geweest door het menselijke lichaam? Bij Body Worlds in Amsterdam maak je een unieke reis door het lichaam. Echte menselijke lichamen worden er tentoongesteld. Deze lichamen zijn geplastificeerd en dit zorgt zeker voor een bijzondere ervaring die je niet snel zult vergeten.

Bijzondere tentoonstellingen

Dr. Gunther von Hagens vond in 1977 het proces van lichamen en plastificatie uit aan de Universiteit van Heidelberg. Vele wetenschappers vonden dit een indrukwekkend proces en deden Dr. Gunter von Hagens na. Dit resulteerde in verschillende tentoonstellingen die bezoekers met eigen ogen kunnen bekijken.

Body Worlds is over de hele wereld bekend en organiseert rondreizende tentoonstellingen door maar liefst 100 steden in Europa, Amerika, Azië en Afrika. Wil je in Amsterdam een bezoekje wagen? Maak dan kennis met het huidige thema dat gaat over de effecten van geluk. Door de 200 anatomische preparaten van menselijke lichamen, leer je wat voor effect onze mentale gezondheid heeft op het lichaam.

Bezoek Body Worlds Amsterdam

Body Worlds Amsterdam heeft door de jaren heen heel wat ontwikkelingen doorgebracht. Innovatief kan het museum dan ook worden genoemd. Bezoekers leren het menselijk lichaam steeds op een andere manier kennen, wat bij ieder bezoek zorgt voor nieuwe inzichten.

lichaam met saxofoon
Inclusief gratis InBody Scan

Meer info

Ben jij er klaar voor om het menselijk lichaam op een unieke wijze te ontdekken? Waag een bezoekje aan het Body Worlds museum in Amsterdam voor de onvergetelijke ervaring.

Adres

Damrak 66
1012 LM Amsterdam
Nederland

Wanneer

Ma t/m zo
10:00 - 22:00
€ 22.50€ 25.00
💬 Plaats een reactie
Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

792

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.