© Twycer / www.twycer.nl
© Twycer / www.twycer.nl
© Twycer / www.twycer.nl
© Twycer / www.twycer.nl
Saved Read later
Deel dit bericht

Proef, ruik en ontdek de Heineken Experience Amsterdam

De Heineken Experience in Amsterdam is één van de meest populaire bezienswaardigheden van onze hoofdstad. Tijdens een bezoek aan de oude fabriek leer je alles over het brouwen van Heineken-bier en kun je zelfs genieten van een heerlijke bierproeferij.

Oude Heineken-bierfabriek

In het centrum van Amsterdam staat de oude fabriek waar tot het jaar 1988 bier werd gebrouwen. Nadat de brouwerij verplaatst is naar een grotere fabriek, werd het gebouw in 1991 omgetoverd tot een heuse experience waar dagelijks heel wat bezoekers op afkomen. Jaarlijks trekken er maar liefst miljoenen mensen naar de Heineken Experience om te ervaren hoe het Heineken-bier tot stand is gekomen.

Tijdens de tour word je op een interactieve manier meegenomen door de geschiedenis van Heineken-bier. Je komt tanks tegen waar het bier in werd gebrouwen en ontdekt Heineken-advertenties die voorheen werden geplaatst. Daarnaast leer je ook nog eens hoe tradities in elkaar steken en kun je zelf het bier proeven en tappen in de bar.

Bezoek de Heineken Experience in Amsterdam

Ben je een groot fan van Heineken-bier? De Heineken Experience is dan zeker iets dat je niet mag missen tijdens een bezoek aan Amsterdam. De tour door deze oude Heineken fabriek bezorgt je namelijk een authentieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

3 drankjes inbegrepen

Meer info

Proeven, ruiken en zien; jouw zintuigen staan helemaal aan tijdens een bezoek aan de Heineken Experience. Maakt dit je nieuwsgierig? Ervaar dan gauw hoe het Heineken-bier tot stand is gekomen.

Adres

Stadhouderskade 78
1072 AE Amsterdam
Nederland

Wanneer

Ma t/m do
10:30 - 19:30
Vr t/m za
10:30 - 21:00
€23.00
💬 Plaats een reactie
Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

883

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.