Vincent van Gogh
Poll bekijken
Saved Read later
Deel dit bericht

Een tentoonstelling als nooit tevoren: Vincent meets Rembrandt

Ben jij een echte kunstliefhebber? Als je denkt aan Nederlandse kunstenaars, dan denk je al gauw aan Vincent van Gogh en Rembrandt van Rijn. De twee kunstenaars creëerden beiden hun eigen stijl, maar toch hadden zij ook wel wat gemeen.

Vincent meets Rembrandt is een unieke voorstelling waarbij de twee schilders samenkomen. Er wordt verteld hoe Vincent van Gogh werd geïnspireerd door Rembrandt en hiermee neem jij een uniek kijkje in de geschiedenis.

360 graden beleving in rijksmonument

Midden in de prachtige Noorderkerk in Amsterdam wordt de bijzondere voorstelling Vincent meets Rembrandt gegeven. Bij binnenkomst word je overspoeld door het bijzondere 360 graden canvas met bewegende beelden. Terwijl je heerlijk door de kerk wandelt, hoor je hoe de fascinatie voor Rembrandt door Van Gogh is begonnen. Aan de hand van brieven die Van Gogh aan zijn broer heeft geschreven, kom je meer te weten over het leven van deze twee kunstenaars.

Waag een bezoek aan Vincent meets Rembrandt

Staat een dagje Amsterdam op de planning en ben je toe aan een artistieke ervaring? Tijdens jouw bezoek aan de Noorderkerk kom je alles te weten over de twee meest bekende kunstenaars van heel Nederland. Het is dan ook niet voor niets dat veel toeristen van over heel de wereld zo gefascineerd zijn door de werken van Rembrandt en Van Gogh.

de Nachtwacht - Rembrandt
Stap in een meesterwerk van 360°

Meer info

Vincent meets Rembrandt zorgt voor een ervaring zoals jij dit nog nooit hebt beleefd. Meeslepend is de show dan ook te noemen. Het is een bijzondere ervaring waar je kennis maakt met de Nederlandse geschiedenis als nooit tevoren.

Adres

Noordermarkt 44
1015 NA Amsterdam
Nederland

Wanneer

Za t/m wo 10:00 - 18:00
Do t/m vr 10:00 - 21:00
€16.50

Poll Vincent of Rembrandt?

Vincent60%
Rembrandt20%
Wie.. ?20%
📊 Bekijk resultaten
💬 Plaats een reactie
Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

898

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.