Rondvaart door Amsterdam
Saved Read later
Deel dit bericht

Amsterdam bekijken vanaf de andere kant? Plan een rondvaart

Heb jij Amsterdam altijd al eens vanaf het water willen bekijken? Dagelijks kiezen vele toeristen ervoor om de stad te bekijken via een rondvaart tour. Een rondvaart door Amsterdam wordt dan ook gezien als een van de meest populaire attracties van de stad.

Neem de stad waar vanaf het water

Gun jezelf een ontspannen moment door de stad eens te bekijken vanaf een andere kant. Tijdens een rondvaart door Amsterdam vaar je langs de meest prachtige gebouwen en bezienswaardigheden. Een uur lang kun jij achterover leunen en de schoonheid van de stad helemaal in je opnemen.

Vaar langs het indrukwekkende Anne Frank Huis, de Magere Brug en de authentieke Amsterdamse wijk, genaamd de Jordaan. Door de stad waar te nemen vanaf de grachten, zul je alles heel intens ervaren. Je ziet Amsterdam namelijk ook eens vanaf een andere kant.

Boek een Rondvaart door Amsterdam

Er zijn drie punten waar je op de rondvaartboot kunt stappen. Tijdens de rondvaart kun je rustig luisteren naar een audiotour die in meerdere talen beschikbaar is. Wist je dat Amsterdam over maar liefst 100 kilometer aan waterwegen beschikt? Het is dan ook geen wonder dat veel toeristen kiezen voor deze gewilde attractie.

Ontspan, geniet en maak prachtige foto’s

Meer info

Ben je toe aan een relaxmomentje op het water? Of wil je de stad eens goed bekijken zonder door de drukte heen te fietsen? Boek eenvoudig een rondvaart door Amsterdam en vergeet vooral niet te genieten.

Adres

Amsterdam

Wanneer

Zie website
€26.00€29.00
💬 Plaats een reactie
Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

866

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.