in

LOLLOL

Toeristen in shock: All-inclusive verandert in halal-hotel

Roer drastisch omgegooid per 1 januari 2020

Sinds 1 januari 2020 heeft het Turkse Ova Resort Hotel in Ölüdeniz nieuwe eigenaren. Ga je er toevallig heen? Dan is dit zeker het lezen waard. Misschien is het zelfs een reden om je vakantie om te boeken.

Halal-hotel

De nieuwe, Islamitische, eigenaren van het hotel hebben het roer helemaal omgegooid. Waar het voor 1 januari nog lang leve de lol was, is het nu helemaal niet meer zo grappig om op vakantie te gaan in het hotel. Er is inmiddels een speciaal halal-menu en daarnaast zullen mannen en vrouwen gescheiden moeten zwemmen. Tevens wordt van vrouwen verwacht dat ze zich bedekken tijdens het zwemmen.

Geen alcohol tijdens je vakantie

De maatregelen bij het hotel brengen waarschijnlijk ook grote gevolgen met zich mee op het gebied van toerisme. Wanneer onder andere alcohol verboden is en je niet jezelf mag zijn tijdens een vakantie, zullen steeds minder mensen het hotel aan doen.

Tui heeft inmiddels laten weten geen nieuwe boekingen meer aan te nemen voor het hotel. Voor mensen die al geboekt hebben bij het hotel wordt gezocht naar een passende oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Overval krijgt vreemde wending voor crimineel

Wat is WOZ waarde?