Risico's 5G zijn één groot raadsel 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Risico’s 5G zijn één groot raadsel

Het RIVM heeft het afgelopen jaar onderzoek gedaan naar de stralingen van het 5G-netwerk. Met de komst van dit netwerk zullen wij, de inwoners van Nederland, meer worden blootgesteld aan straling. Maar hoe schadelijk is dat nou eigenlijk echt?

Een groot raadsel

Doordat er uitgebreid getest is door het RIVM zouden we verwachten dat er een antwoord komt. Maar niets blijkt minder waar te zijn. We weten op dit moment te weinig van het 5G-netwerk en hoe dit netwerk zich in de toekomst gaat manifesteren. Daardoor valt er niet veel te zeggen over de mate van straling en de manier waarop dit invloed heeft op onze levens.

Meer onderzoek nodig

Het RIVM heeft aangegeven meer onderzoek nodig te hebben, wanneer het 5G-netwerk daadwerkelijk wordt gelanceerd. Op dit moment is het met name gissen naar antwoorden. Ook zal dit onderzoek pas kunnen plaatsvinden als we daadwerkelijk al gebruik maken van het netwerk, waardoor eventuele wetgeving pas ingevoerd kan worden nadat de providers hun netwerken al hebben uitgerold.

Deel dit bericht
Read later
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.