in

Mogelijke liquidatie in Amstelveen

Kind zat op de achterbank

In Amstelveen heeft donderdag, aan het einde van de middag, mogelijk een liquidatie plaatsgevonden. De 39-jarige Rachid Kotar, een crimineel van Marokkaanse komaf, is hierbij om het leven gekomen. Het vierjarige zoontje van het slachtoffer zat op de achterbank van de auto.

Gepantserde BMW

Kotar reed rond in een zwarte BMW. Deze BMW zou, volgens bronnen, volledig gepantserd zijn. Daarnaast was Kotar nog niet heel lang terug uit Marokko, waardoor het niet anders kan dan dat hij nauwlettend in de gaten is gehouden en is achtervolgd. Na de schietpartij was de politie op zoek naar een VW Transporter. Niet veel later werd in Duivendrecht een uitgebrande Transporter gevonden. De politie onderzoekt nu of dit voertuig met de mogelijke liquidatie te maken heeft.

Familie verstoort onderzoek

Tevens renden zeker acht familieleden van Kotar door de afzetlinten van de politie om te kijken wat er aan de hand was. Sommigen konden snel gestopt worden, anderen konden dichtbij het slachtoffer komen. In hoeverre het sporenonderzoek hierdoor is verstoort is niet bekend.

Expert

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

TrendwatcherAuteurPoll ingezonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Game review – Ancestors: The Humankind Odyssey

      10 mode trends voor het nieuwe jaar