in , ,

Memphis Depay haalt opnieuw woede op de hals van Dierenwelzijnsorganisaties

memphis depay

Opnieuw heeft Memphis Depay voor onrust gezorgd. De voetballer van Oranje en de Franse club Olympique Lyonnais heeft dit keer een filmpje online gezet met zijn tijger welpje. Onlangs haalde hij al de woede van dierenwelzijnsorganisatie World Animal Protection op de hals door foto’s te uploaden van het welpje in zijn huis.

Dierenwelzijnsorganisatie woedend

World Animal Protection stelt dat hij het idee creëert dat het normaal is om wilde dieren zo te gebruiken. Volgens hen is Depay een slecht voorbeeld. Ook zijn fans waren het niet eens met het houden van een wild dier. Toch lijkt Depay niet onder de indruk door al het kritiek. Vannacht heeft hij een videoclip geüpload waarin het welpje opnieuw te zien is.

Oproep

World Animal Protection, Stichting Spots en Stichting Aap doen nu een oproep aan alle sporters om wilde dieren niet als vermaak te gebruiken, en interactie met wilde dieren niet te promoten. Zij vinden het jammer dat Memphis nog steeds doorgaat met het uploaden van video’s en foto’s van de lijger, eveneens als het niet verwijderen van de eerder geposte foto’s.
Er zijn ook al brieven gestuurd naar de KNVB om (prof)voetballers aan te dringen geen interactie met wilde dieren te hebben. Het voorstel was om dit in de gedragsregels op te nemen.

View this post on Instagram

MEMPHIS X MEMPHIS

A post shared by Memphis Depay (@memphisdepay) on

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Compilatie dansende begrafenis meme

Creatief met kleding. Customizen!