memphis depay
Saved Read later
Deel dit bericht

Memphis Depay haalt opnieuw woede op de hals van Dierenwelzijnsorganisaties

Opnieuw heeft Memphis Depay voor onrust gezorgd. De voetballer van Oranje en de Franse club Olympique Lyonnais heeft dit keer een filmpje online gezet met zijn tijger welpje. Onlangs haalde hij al de woede van dierenwelzijnsorganisatie World Animal Protection op de hals door foto's te uploaden van het welpje in zijn huis.

Dierenwelzijnsorganisatie woedend

World Animal Protection stelt dat hij het idee creëert dat het normaal is om wilde dieren zo te gebruiken. Volgens hen is Depay een slecht voorbeeld. Ook zijn fans waren het niet eens met het houden van een wild dier. Toch lijkt Depay niet onder de indruk door al het kritiek. Vannacht heeft hij een videoclip geüpload waarin het welpje opnieuw te zien is.

Oproep

World Animal Protection, Stichting Spots en Stichting Aap doen nu een oproep aan alle sporters om wilde dieren niet als vermaak te gebruiken, en interactie met wilde dieren niet te promoten. Zij vinden het jammer dat Memphis nog steeds doorgaat met het uploaden van video's en foto's van de lijger, eveneens als het niet verwijderen van de eerder geposte foto's.
Er zijn ook al brieven gestuurd naar de KNVB om (prof)voetballers aan te dringen geen interactie met wilde dieren te hebben. Het voorstel was om dit in de gedragsregels op te nemen.

Bekijk ook:
Zoveel geld heeft Hamas jaarlijks beschikbaar voor de strijd tegen Israël

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.