mayweather George Floyd
buzzfuss/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Mayweather betaalt begrafenis George Floyd

De wereld is in rep en roer na een filmpje waarop te zien is dat George Floyd om het leven is gekomen door geweld van politieagenten. Een vertegenwoordiger van Mayweather heeft laten weten dat de Amerikaanse bokslegende de begrafenis zal betalen.

Begrafenis George Floyd

Al dagenlang worden er gewelddadige protesten gehouden in de Verenigde Staten naar aanleiding van het incident. Ook meerdere beroemdheden hebben zich hierover uitgesproken. De agent, Derek Chauvin, is naar aanleiding van het incident ontslagen en wordt verdacht van doodslag. Op 9 juni zal George Floyd begraven worden. De avond ervoor zal zijn kist te zien zijn tijdens een publiek eerbetoon. Er zullen ook verschillende ceremonies plaatsvinden vóór de begrafenis in verschillende steden. Mayweather zal ook deze ceremonies betalen.

Bescheiden mayweather

In principe wilt Mayweather zelf niet praten over zijn gebaar. Het is een vertegenwoordiger die dit nieuws heeft losgelaten. De vertegenwoordiger laat dan ook weten dat Mayweather waarschijnlijk boos zal zijn dat hij dit bekend maakt. Het is niet de eerste keer dat hij voor een begrafenis betaalt. In 2011 betaalde de oud-bokser ook al voor de begrafenis van een andere bokser, Genaro Hernandez. Mayweather had de bokser jaren daarvoor verslagen waarmee hij zijn eerste wereldtitel te pakken kreeg.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.