in

Mayweather betaalt begrafenis George Floyd

Ook de ceremonies in andere steden neemt hij voor zijn rekening

mayweather George Floyd
buzzfuss/123rf.com

De wereld is in rep en roer na een filmpje waarop te zien is dat George Floyd om het leven is gekomen door geweld van politieagenten. Een vertegenwoordiger van Mayweather heeft laten weten dat de Amerikaanse bokslegende de begrafenis zal betalen.

Begrafenis George Floyd

Al dagenlang worden er gewelddadige protesten gehouden in de Verenigde Staten naar aanleiding van het incident. Ook meerdere beroemdheden hebben zich hierover uitgesproken. De agent, Derek Chauvin, is naar aanleiding van het incident ontslagen en wordt verdacht van doodslag. Op 9 juni zal George Floyd begraven worden. De avond ervoor zal zijn kist te zien zijn tijdens een publiek eerbetoon. Er zullen ook verschillende ceremonies plaatsvinden vóór de begrafenis in verschillende steden. Mayweather zal ook deze ceremonies betalen.

Bescheiden mayweather

In principe wilt Mayweather zelf niet praten over zijn gebaar. Het is een vertegenwoordiger die dit nieuws heeft losgelaten. De vertegenwoordiger laat dan ook weten dat Mayweather waarschijnlijk boos zal zijn dat hij dit bekend maakt. Het is niet de eerste keer dat hij voor een begrafenis betaalt. In 2011 betaalde de oud-bokser ook al voor de begrafenis van een andere bokser, Genaro Hernandez. Mayweather had de bokser jaren daarvoor verslagen waarmee hij zijn eerste wereldtitel te pakken kreeg.

Lees ook:
De Maffia in New York verliest miljoenen door het coronavirus

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

curriculum vitae

De 4 nieuwste sollicitatie- en cv trends

Dikke stuntgast valt van scooter