in

Mayweather betaalt begrafenis George Floyd

Ook de ceremonies in andere steden neemt hij voor zijn rekening

mayweather George Floyd
buzzfuss/123rf.com

De wereld is in rep en roer na een filmpje waarop te zien is dat George Floyd om het leven is gekomen door geweld van politieagenten. Een vertegenwoordiger van Mayweather heeft laten weten dat de Amerikaanse bokslegende de begrafenis zal betalen.

Begrafenis George Floyd

Al dagenlang worden er gewelddadige protesten gehouden in de Verenigde Staten naar aanleiding van het incident. Ook meerdere beroemdheden hebben zich hierover uitgesproken. De agent, Derek Chauvin, is naar aanleiding van het incident ontslagen en wordt verdacht van doodslag. Op 9 juni zal George Floyd begraven worden. De avond ervoor zal zijn kist te zien zijn tijdens een publiek eerbetoon. Er zullen ook verschillende ceremonies plaatsvinden vóór de begrafenis in verschillende steden. Mayweather zal ook deze ceremonies betalen.

Bescheiden mayweather

In principe wilt Mayweather zelf niet praten over zijn gebaar. Het is een vertegenwoordiger die dit nieuws heeft losgelaten. De vertegenwoordiger laat dan ook weten dat Mayweather waarschijnlijk boos zal zijn dat hij dit bekend maakt. Het is niet de eerste keer dat hij voor een begrafenis betaalt. In 2011 betaalde de oud-bokser ook al voor de begrafenis van een andere bokser, Genaro Hernandez. Mayweather had de bokser jaren daarvoor verslagen waarmee hij zijn eerste wereldtitel te pakken kreeg.

Bekijk ook:
Amazon medewerkers durven niet naar de wc en moeten behoeften in flessen en tassen doen

 

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

curriculum vitae

De 4 nieuwste sollicitatie- en cv trends


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Dikke stuntgast valt van scooter