lidl stuntprijzen
Cristian Storto/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Lidl komt met stuntprijzen tegen voedselverspilling

Heb je al een hele tijd trek in biefstuk maar vind je het te duur? Of heb je op het laatste moment nog een pak melk nodig? Dan kun je deze voortaan spotgoedkoop bij de Lidl vinden. Vanaf vandaag kunnen klanten van de Lidl een assortiment met heel goedkoop voedsel vinden. De artikelen zijn alleen nog die zelfde dag te nuttigen en liggen daarom voor weinig geld in de schappen.

Lidl stuntprijzen

Voortaan zul je producten zoals kaas, brood en melk voor slechts 25 cent kunnen vinden bij de Lidl. Heb je vlees, vis of vegaproducten nodig? Dan kun je deze voor 50 cent in de schappen vinden. Voor groente en fruit geldt een andere procedure, maar deze zijn nog steeds spotgoedkoop te verkrijgen. Je moet hiervoor een app van ‘Too Good To Go‘ downloaden en daarin een box met 2 kilogram groente en fruit bestellen. Hiervoor betaal je slechts 3 euro.

Bekijk ook:
Dyson luchtreinigers; de drie beste modellen op een rijtje

Voedselverspilling terugdringen

Het afgelopen jaar werd er al in 24 winkels geëxperimenteerd met deze aanpak onder de naam ‘Verspil mij niet, ik ben nog goed'. Gemiddeld leidde dit tot een derde minder voedselverspilling per filiaal. Door dit succes hebben zij besloten dit ook in alle andere filialen te introduceren.

Eerder was het niet mogelijk om boodschappen op de laatste dag van de houdbaarheidsdatum te kopen bij de Lidl. Zij hielden altijd de dag ervoor aan. Voor een klein prijsje kunnen zij nu toch hoogwaardig voedsel kopen voor een goedkoop prijsje, en heeft de Lidl minder voedselverspilling. Door deze maatregel liggen zij al goed op koers om het algemene doel van 50 procent minder voedselverspilling al ver voor 2030 te halen.

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.