Lichaam in koffers gevonden in Dordrecht 13
Old brown suitcases on a white background
Saved Read later
Deel dit bericht

Lichaam in koffers gevonden in Dordrecht

Een 25-jarige man is aangehouden als verdachte in een moordzaak. In een auto werden koffers gevonden met daarin delen van een lichaam. De verdachte man werd donderdag in de boeien geslagen na een vechtpartij. In de verhoren door de politie liet hij weten dat hij een man gedood had. In Zwijndrecht, Rotterdam en Dordrecht is de politie een onderzoek gestart. Zij hebben foto’s aan de buurtbewoners laten zien van de koffers en vragen gesteld.

Donderdag 29 juli kreeg de politie een melding van een vechtpartij op een galerij van een flat. De verdachte werd daarbij aangehouden en verklaarde vrijwel direct dat hij een moord had gepleegd. De politie startte direct een onderzoek en vond in een woning aan de galerij bloedsporen. Het slachtoffer was niet in de woning.

Koffers met lichaam

Aan de hand van verklaringen, camerabeelden en getuigenverklaringen werd er een auto aangetroffen. Buurtbewoners hadden al eerder gemeld die auto niet te vertrouwen want hij stond al een paar dagen verkeerd geparkeerd en helemaal scheef. Er waren mensen die hun hond uitlieten en waarvan de hond erg raar deed in de buurt van de auto. Toen de auto open werd gemaakt trof men daarin koffers aan met daarin lichaamsdelen. Het gaat zeer waarschijnlijk om een 29-jarige man uit Zwijndrecht. Deze persoon was eerder als vermist opgegeven door zijn familie.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Ondergrondse containers

De ondergrondse containers bij de flat zijn veiliggesteld. De kokers zijn eruit gehaald en er zijn nieuwe voor in de plaats gezet. Er wordt ook nog onderzoek gedaan in een woning in Rotterdam naar aanleiding van de vondst. Volgens de buren van de woning lopen er al sinds zondag mannen in witte pakken rond. Er staat inmiddels een politie keet voor het huis. In het huis woont een gezin met twee kinderen. Zij zouden niets te maken hebben met de moord. De familie verblijft op dit moment elders.

Het onderzoek is nog in volle gang

De hele woning is afgeplakt met tape en zwarte zakken. Een politiewoordvoerder wil niet zeggen waarnaar gezocht wordt in de woning. Wel wordt er beaamd dat het te maken heeft met het lichaam dat in de koffers is gevonden. Het onderzoek naar het hoe en waarom loopt nog volop. De politie wil verder nog niets mededelen.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.