Koning Albert II is de vader van Delphine Boël
Saved Read later
Deel dit bericht

Koning Albert II is nu papa van 4

Wat al jaren onweerlegbaar was en alle Belgen met zekerheid wisten, is nu ook echt bewezen: Koning Albert II heeft een buitenechtelijke dochter. De Belgische koning geeft eindelijk toe dat Delphine Boël zijn kind is. Al deed hij dat niet spontaan maar pas toen hij geen kant meer uit kon wanneer hij de uitslag van de verplichte DNA-test moest vernemen.

Pijnlijke en lange lijdensweg

Al sinds 2013 was de 51-jarige kunstenares Delphine Boël in een juridische strijd verwikkeld om te bewijzen dat zij de dochter is van koning Albert II. De koning heeft zijn vaderschap altijd betwist. Uiteindelijk verplichtte het gerecht hem om een DNA-staal te geven, waaruit gisteren bleek wat iedereen al wist: Koning Albert II is wel degelijk Delphines vader. Al zal ze nooit op enige hartelijkheid moeten rekenen, want de manier waarop hij het nieuws bekend maakte was even harteloos en onverschillig als de manier waarop hij haar verstoten heeft.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Geen prinses, wel erfgename

Delphine zal echter niet de titel krijgen van prinses, noch zal ze aanspraak kunnen maken op de troon. Ze wordt wel erfgename. Al was ze helemaal niet uit op geld of op de titel. Het enige wat ze wou, was gemoedsrust over haar afstamming. Dat ze dat nu heeft bereikt is haar dan ook heel erg gegund.

Late Babyborrel

“Dit moeten we vieren!”, dacht een Facebookgebruiker en plant alvast een babyborrel voor de inmiddels 51-jarige dochter van koning Albert. Het (weliswaar fictieve) evenement gaat door op zaterdag 1 februari aan het koninklijk paleis. 10.000 Belgen laten weten dat ze aanwezig zullen zijn, nog eens 42.000 anderen zijn geïnteresseerd. Schol! Op Delphine!

 

Babyborrel voor Delphine Boël

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.