in

AngryAngry

Kinderverzorgster ontslagen na slaan en gooien van 5-jarig jongetje

Zij is ook gearresteerd maar is inmiddels weer vrij

kinderverzorgster mishandelt kind

Een medewerker op een kinderdagverblijf in South Carolina, Verenigde Staten, is gearresteerd en ontslagen nadat zij betrapt is op het mishandelen van een 5-jarig kindje. Op de beelden is te zien hoe zij het jongetje in zijn gezicht slaat en vervolgens twee keer naar de grond gooit.

Mishandeling kinderdagverblijf

Het incident heeft op 14 augustus plaatsgevonden. De 24-jarige Tiana McElveen is afgelopen donderdag gearresteerd hiervoor. Twee kinderen in het kinderdagverblijf waren ruzie aan het maken over speelgoed waarna ze steeds ruiger worden met elkaar. McElveen stapt er daarna op af samen met een collega. Het lijkt erop dat zij hierna het kind in zijn gezicht slaat voordat zij hem bij zijn arm pakt en op de grond gooit. Hierna pakt zij het kind weer op aan zijn pols en laat zij hem nogmaals vallen. Ze laat het jongetje vervolgens liggen terwijl ze het andere kindje wegtrekt.

Bron: DailyMail

Bekijk ook:
Zien: Dit is de nieuwe iPhone 12

Ontslagen na mishandeling

Afgelopen vrijdag is de medewerker ontslagen. Zij zou ook voedsel op de vloer hebben gelegd voor de kinderen om ‘als honden op te eten’. Op 20 augustus is zij ook nog gearresteerd. Ze was weer vrij om te gaan nadat zij een borgsom van $1,500 had betaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.