in

AngryAngry

Kinderverzorgster ontslagen na slaan en gooien van 5-jarig jongetje

Zij is ook gearresteerd maar is inmiddels weer vrij

kinderverzorgster mishandelt kind

Een medewerker op een kinderdagverblijf in South Carolina, Verenigde Staten, is gearresteerd en ontslagen nadat zij betrapt is op het mishandelen van een 5-jarig kindje. Op de beelden is te zien hoe zij het jongetje in zijn gezicht slaat en vervolgens twee keer naar de grond gooit.

Mishandeling kinderdagverblijf

Het incident heeft op 14 augustus plaatsgevonden. De 24-jarige Tiana McElveen is afgelopen donderdag gearresteerd hiervoor. Twee kinderen in het kinderdagverblijf waren ruzie aan het maken over speelgoed waarna ze steeds ruiger worden met elkaar. McElveen stapt er daarna op af samen met een collega. Het lijkt erop dat zij hierna het kind in zijn gezicht slaat voordat zij hem bij zijn arm pakt en op de grond gooit. Hierna pakt zij het kind weer op aan zijn pols en laat zij hem nogmaals vallen. Ze laat het jongetje vervolgens liggen terwijl ze het andere kindje wegtrekt.

Bron: DailyMail

Bekijk ook:
Komt er een nieuwe Harry Potter serie?

Ontslagen na mishandeling

Afgelopen vrijdag is de medewerker ontslagen. Zij zou ook voedsel op de vloer hebben gelegd voor de kinderen om ‘als honden op te eten’. Op 20 augustus is zij ook nog gearresteerd. Ze was weer vrij om te gaan nadat zij een borgsom van $1,500 had betaald.

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Waarom geloven mensen in complottheorieën?

      Bamboeondergoed; goed voor jou en goed voor het milieu