kinderverzorgster mishandelt kind
Saved Read later
Deel dit bericht

Kinderverzorgster ontslagen na slaan en gooien van 5-jarig jongetje

Een medewerker op een kinderdagverblijf in South Carolina, Verenigde Staten, is gearresteerd en ontslagen nadat zij betrapt is op het mishandelen van een 5-jarig kindje. Op de beelden is te zien hoe zij het jongetje in zijn gezicht slaat en vervolgens twee keer naar de grond gooit.

Mishandeling kinderdagverblijf

Het incident heeft op 14 augustus plaatsgevonden. De 24-jarige Tiana McElveen is afgelopen donderdag gearresteerd hiervoor. Twee kinderen in het kinderdagverblijf waren ruzie aan het maken over speelgoed waarna ze steeds ruiger worden met elkaar. McElveen stapt er daarna op af samen met een collega. Het lijkt erop dat zij hierna het kind in zijn gezicht slaat voordat zij hem bij zijn arm pakt en op de grond gooit. Hierna pakt zij het kind weer op aan zijn pols en laat zij hem nogmaals vallen. Ze laat het jongetje vervolgens liggen terwijl ze het andere kindje wegtrekt.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Bron: DailyMail

Ontslagen na mishandeling

Afgelopen vrijdag is de medewerker ontslagen. Zij zou ook voedsel op de vloer hebben gelegd voor de kinderen om ‘als honden op te eten'. Op 20 augustus is zij ook nog gearresteerd. Ze was weer vrij om te gaan nadat zij een borgsom van $1,500 had betaald.

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.