Saved Read later
Deel dit bericht

Het echte geluid van Robert Jensen

Kennen we Robert Jensen nog? Robert Jensen is een bekende en spraakmakende televisiepresentator, radio-DJ en succesvol podcast host. Geboren op 12 april 1973 in Voorburg en begon al vroeg te werken in de media. Via de radio belande hij uiteindelijk op de televisie. Uiteindelijk is Jensen van de televisie gehaald vanwege slechte kijkcijfers, maar eigenlijk haalde hij de hoogste kijkcijfers van RTL 5.

Volgens Jensen zelf en anderen is hij van de buis gehaald, omdat hij tegen het huidige (nep) nieuws op televisie in gaat en het echte geluid wil laten horen. Jensen is klaar met de linkse media die alles en iedereen manipuleren. Hij vindt dat iedereen recht heeft op eerlijk nieuws en eerlijke informatie. Dit doet hij met een dagelijkse podcast die je onder andere kan vinden op YouTube.

Het echte geluid van Robert Jensen 14

Over de start van het echte geluid

Na het presenteren van meer dan 650 talkshows was Jensen toe aan iets nieuws en ging op een sabbatical. Die viel samen met de opkomst van Donald Trump in de Amerikaanse politiek. Voor RTL 5 maakte hij een 3-delige serie genaamd “Jensen kiest voor Amerika”.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

In het programma komt naar voren dat Donald Trump de presidentsrace waarschijnlijk gaat winnen. Deze voorspelling kwam uit, terwijl er in eerste instantie door vrijwel alle andere media werd verteld dat Trump niet zou winnen.

Dit was voor Jensen de reden om meer in alle media en nieuwsberichten te duiken. Met een stukje sterk journalistiek kwam hij tot de conclusie dat het nieuws vaak verdraaid werd. Ook door zijn ervaring in de media wist hij dat sommige verhalen bewust genegeerd of verdraaid worden. En zo werd het echte geluid gelanceerd via een dagelijkse podcast.

Ik ga je niet vertellen wat je moet geloven en ik wil met dit bericht ook niemand kwetsen, maar ik vind dat iedereen recht heeft op eerlijk nieuws. Ga eens zelf op onderzoek uit en geloof niet zo maar wat je allemaal verteld wordt. Je zal zien dat heel veel berichten gemanipuleerd worden en vaak niet waar zijn.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Deel dit bericht
Read later

2 Comments

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.