boa's actievoeren

Duizenden boa’s schrijven vandaag geen boetes uit

0 Shares

In tientallen steden zullen mensen vandaag alleen een waarschuwing krijgen van boa’s in plaats van een boete. Dat is het gevolg van de actie die zij vandaag voeren. Eerder gebeurde dit al in Amsterdam, nu is het de beurt aan Rotterdam, Den Haag, Utrecht en een aantal andere gemeenten.

Boa’s voeren actie

De actie zou een signaal moeten zijn naar CDA-minister Grapperhaus. De minister weigert de boa’s uit te rusten met een wapenstok en pepperspray. Grapperhaus is ervan overtuigd dat het geweldsmonopolie bij de politie moet blijven. De minister pleit wel voor meer bodycams bij boa’s, dit zou afschrikwekkend moeten werken.

Overleg

Morgen komen de bonden en minister bij elkaar voor een overleg dat al gepland was voordat de acties begonnen. Maandag zal de tweede kamer er ook over spreken. Actievoerders lopen vandaag een ‘surveillance’ rond het Binnenhof. Tijdens hun ronde zullen zij flyers uitdelen aan voorbijgangers.

De vraag naar meer verdedigingsmiddelen doet al langer de rondte, maar is sinds Hemelvaartsdag noodzakelijk volgens hun. Op die dag is er een collega ernstig mishandeld.

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.