Aluxdoors
Saved Read later
Deel dit bericht

Stoer, duurzaam en onderhoudsvriendelijk? Staal is het allemaal!

Is je interieur toe aan een make-over? Helemaal van nu is de industriële look, een stijl die we in de toekomst nog vaak tegen zullen komen. Niet zo gek, want deze stoere look combineert perfect met vele andere interieurstijlen en maakt gebruik van duurzame materialen zoals hout, glas en metaal. Kan je interieur wel een boost gebruiken? Vervang dan om te beginnen eens je deuren door metalen exemplaren voor een instant stoere look!

Stalen deuren

Stalen deuren zien we al regelmatig in grote industriële gebouwen en kantoorpanden. Deze deuren zijn gemaakt van een frame van staal waarin grote glazen panelen zijn geplaatst. In vele opzichten ideaal, want op deze manier kun je bijvoorbeeld werkplekken afsluiten zonder dat het open karakter van de ruimte verloren gaat. Daarnaast gaan stalen deuren tientallen jaren mee en zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Helaas zijn deze stoere zwaargewichten wel behoorlijk aan de prijs. Voor een echte stalen deur betaal je al gauw drie- tot vierduizend euro. Gelukkig zijn er ook goedkopere alternatieven op de markt. Op www.aluxdoors.com vind je metalen deuren en scheidingswanden die niet van echt staal te onderscheiden zijn. Doordat Aluxdoors hoogwaardig aluminium en RVS gebruikt in plaats van staal, kan Aluxdoors stoere steellook deuren produceren voor een veel lagere prijs. Daarnaast kunnen de deuren van Aluxdoors in vrijwel elke vorm op maat gemaakt worden, waardoor er voor iedere ruimte wel een stoere metalen deur te krijgen is.

Bekijk ook:
Ontdek de Top Speeltoestellen en Huisjes voor Ultiem Buitenspeelplezier

Eindeloze mogelijkheden

Of je nu een simpele nieuwe deur wilt, of een hele muur wil vervangen voor een open interieur, de mogelijkheden met metaal zijn eindeloos. Een groot voordeel is dat metalen deuren vaak geen kozijn nodig hebben. Metalen taatsdeuren (ook wel pivotdeuren genoemd) draaien om hun eigen verticale as waardoor ze geen gebruik hoeven te maken van kwetsbare scharnieren. Ook metalen schuifdeuren zijn een optie, ideaal voor wie niet zoveel ruimte heeft in zijn woning. De deuren schuiven over een simpel railsysteem in het plafond of in de grond, wat zorgt voor een strakke, industriële look. Daarnaast hebben metalen deuren geen onderhoud nodig. Af en toe een doekje over het glas heen halen is voldoende! Je leest het: metalen deuren zijn niet alleen erg stoer, maar ook nog eens duurzaam en praktisch. Metalen deuren zijn here to stay, en dat is maar goed ook, want ze gaan tientallen jaren mee!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.