parasol
Saved Read later
Deel dit bericht

Filter het slechte van de zon weg

De zomer komt er weer aan en dat betekend dat we met z’n allen weer na kunnen gaan denken over de inrichting van onze tuin. Welke tuinmeubel komt waar en hoe gaan we het dit jaar aanpakken met de schaduw? Of moeten er misschien zelfs nog wel nieuwe meubels of accessoires gekocht worden voort de komende zomer?

Creëer rust en ruimte

Allereerst is het natuurlijk van groot belang om rust en ruimte te creëren. Hoe druk je het ook hebt in het dagelijks leven, er is altijd een moment nodig om even tot rust te komen. En juist daar kun je vaak wel wat ruimte voor gebruiken. Zorg ervoor dat een gedeelte van je tuin of balkon rustig is ingericht, zonder felle kleuren en andere drukke zaken. Zo zorg je goed voor jezelf en heb je een plek waar je de hele zomer tot rust kunt komen.

Geniet van de zon, maar niet te lang

Natuurlijk mag je in de zomer lekker genieten van de zon. Maar wees wel op je hoede en doe het niet te lang. Natuurlijk is een bruine teint mooi, maar sla er niet teveel in door. Hoe meer zonlicht en uv straling je huid opvangt, hoe groter de kans op ziektes als huidkanker. En dat willen we natuurlijk allemaal niet. Zorg er daarom voor dat je een van de mooie parasols uitkiest. Met een parasol bescherm je je namelijk gemakkelijk en snel voor alle schadelijke delen van het zonlicht.

Bekijk ook:
Zonnepanelen kopen? Lees alles over het rendement & kosten

Laat niet alles rondslingeren

Het is natuurlijk ontzettend verleidelijk. Aangezien het toch lekker weer is en je veel tijd doorbrengt in de tuin, zie je ook minder de noodzaak om alles weer netjes op te ruimen. Maar toch is dit wel iets om aan te raden. Ruim daarom de kussens van je loungeset iedere avond gewoon weer netjes op. De kussens gaan namelijk minder lang mee als ze zo vochtig worden. Daarnaast raden we je aan om een van de vele parasolhoezen om je parasol te doen. Zo blijft ook je parasol veel langer mooi.

Geniet van de zomer

Het is tijd om weer te gaan genieten van de zomer. Waar je je ook bevindt, lekker op je balkon of in je tuin, zoek de zon op. Geniet van het mooie weer en straal. Alle Vitamine D die je binnenhaalt dankzij al dat zonlicht doet je goed! En hoe meer Vitamine D, hoe vrolijker jij bent. Dus ga lekker zitten in de tuin of op je balkon, op je loungeset of stoel en klap die parasol open voor wat extra protectie tegen het slechte van de zon.

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.