De trendy meubelen van nu 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De trendy meubelen van nu

Welke woonstijlen zijn vandaag de dag trendy? Nog altijd houden we ervan om de natuur terug te halen ons huis in. Aardse kleuren maar ook groentinten blijven dan ook fijn in huis. Net als rust in je interieur zien te creëren als tegenhanger van de hectische wereld waarin we leven. Minimalisme is eveneens een trend in ons huis, maar ook juist iets elegants. Daarnaast blijft de industriële inrichting populair.

Dressoirs voor meerdere woonstijlen

Kies je voor een dressoir industrieel of juist liever voor wit en strak? Natuurlijk hangt het vooral van je smaak af, maar een dressoir is ook een grote blikvanger. Door te spelen met deze kast in kleur of vorm, kan je de sfeer in je huiskamer enorm bepalen. Een industriële dressoir past meestal ook perfect in een aards interieur. Gecombineerd met veel groen maak je er juist een machtige eye catcher van in je landelijke of natuurlijke inrichting. Een robuuste dressoir geeft daarnaast niet alleen je industriële of landelijke huiskamer een stoere aanblik, het biedt meteen een hoop ruimte voor al je spulletjes. Vaak heb je hierbij de keuze uit een houten dressoir, maar je kan ook kiezen voor een combinatie van hout en metaal. Zeker in een industriële kamer is dat erg mooi.

Bekijk ook:
Dyson luchtreinigers; de drie beste modellen op een rijtje

Hoe benadruk je je trendy woonsfeer?

Voor je overige meubelen geldt eigenlijk hetzelfde. Met houten meubelen kan je in bijna iedere woonstijl uit de voeten. Hout blijft tijdloos en door je overige woonaccessoires aan te passen, kan je al veel veranderen aan jouw woonsfeer. Ga voor groentinten voor de kussens, de gordijnen of verf één of meerdere muren in (verschillende tinten) groen, en je hebt een prachtige sfeer die terug naar de natuur gaat. Trek de sfeer door, door voor veel planten te kiezen en hang bijvoorbeeld een mooie wanddecoratie op welke ook natuur uitstraalt.

Wil je juist de industriële kant op, kies dan voor onafgewerkte materialen en veel metaal, beton en hout. Is een elegantere woonsfeer meer jouw smaak? Hou de kleurstelling dan licht, waarbij grijstinten het erg mooi doen. Toch meer kleur erin? Dan zou je kunnen kiezen voor een pasteltint of ga je juist voor een diepe kleurtint zoals bruin of donkerblauw? Op dit moment wordt elegantie gecombineerd met stoer, wat het geheel een spannende uitstraling geeft. Speel je dan ook nog met strakke en juist ronde vormen, dan wordt het interieur direct iets vriendelijker en toegankelijker. En is daarmee ook direct helemaal afgestemd op de trends van deze tijd!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.