Van vergeten foto’s naar tastbare herinnering 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Van vergeten foto’s naar tastbare herinnering

Anno 2020 maken we meer foto’s dan ooit. Iedereen met een smartphone is tegenwoordig fotograaf. Van elke slok wijn, goed gebakken aardappel en kleurrijke zonsopgang wordt een kiekje geschoten. Herkenbaar? Dan ben jij hoogstwaarschijnlijk de eigenaar van honderden, al dan niet duizenden, fotobestanden verdeeld over telefoons, camera’s, social media, apps, laptops, harde schijven en in de cloud.

Uniek fotoboek
Het is natuurlijk eeuwig zonde als al deze pixels, die samen jouw leven vormen, over twintig jaar in de digitale prullenbak zijn beland vanwege ‘onvoldoende’ capaciteit. Verzamel daarom alle memorabele momenten in een uniek fotoboek van Fotofabriek en houd de herinneringen springlevend. Hoe leuk is het namelijk om je verhalen en foto’s te bewaren voor je nageslacht!

Gemakkelijk en goedkoop
De tijd dat een fotoboek maken een tijdrovende klus was, is passé. In de gratis Online Editor van Fotofabriek is een fotoboek gemaakt in een handomdraai. Laat je inspireren door de kant-en-klare thema’s of laat je creatieve hersencellen het vormgevingswerk doen. Je hebt namelijk al een fotoboek vanaf € 8,99.

Bekijk ook:
Zo haal je met gemak 10.000 stappen per dag, ook met een kantoorbaan

Best getest
Goedkoop is duurkoop? Niet bij Fotofabriek. Fotofabriek staat garant voor de kwaliteit van jouw fotoboek. Hoe? Met bloed, zweet, handmatige controles en een glimlach produceren zij alle artikelen in eigen huis. Daarom kan met zekerheid gezegd worden dat alle producten zorgvuldig worden behandeld en volledig aan jouw verwachtingen zullen voldoen. Als kers op de taart is Fotofabriek in 2019 voor de zevende keer op rij gekroond tot maker van het beste fotoboek en aanbieder van het beste totaalpakket. Ook de Radar Fotoboekentest werd door Fotofabriek met vlag en wimpel  gehaald: ‘De goedkoopste, en de beste fotoboekenleverancier’, aldus Antoinette Hertsenberg, presentatrice Radar.

Van vergeten foto’s naar tastbare herinnering 17Van vergeten foto’s naar tastbare herinnering 18

Soorten en formaten fotoboeken
Maak voor jouw meesterwerk een keuze uit het ruime assortiment fotoboeken. Ga je voor hardcover-, softcover- of toch liever een spiraalbinding? Wil je echt iets bijzonders? Kies dan voor een exclusief fotoboek. Nu al keuzestress? Laten wij je dan een gouden tip geven wat betreft het formaat. Het A4 Hardcover Fotoboek is namelijk het populairste fotoboek van Fotofabriek. Toch nog even zelf kijken? Je bekijkt het complete fotoboeken assortiment.

Bekijk ook:
Creatieve ideeën voor wandbekleding die je woning transformeren

Het basisboek bevat altijd 24 pagina’s. Mocht je hier niet genoeg aan hebben, dan kan je vrolijk verder ontwerpen tot wel 200 pagina’s! Zet jouw foto’s om in een tastbare herinnering en maak vandaag nog jouw unieke fotoproduct bij Fotofabriek.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.