in

Van vergeten foto’s naar tastbare herinnering

Anno 2020 maken we meer foto’s dan ooit. Iedereen met een smartphone is tegenwoordig fotograaf. Van elke slok wijn, goed gebakken aardappel en kleurrijke zonsopgang wordt een kiekje geschoten. Herkenbaar? Dan ben jij hoogstwaarschijnlijk de eigenaar van honderden, al dan niet duizenden, fotobestanden verdeeld over telefoons, camera’s, social media, apps, laptops, harde schijven en in de cloud.

Uniek fotoboek
Het is natuurlijk eeuwig zonde als al deze pixels, die samen jouw leven vormen, over twintig jaar in de digitale prullenbak zijn beland vanwege ‘onvoldoende’ capaciteit. Verzamel daarom alle memorabele momenten in een uniek fotoboek van Fotofabriek en houd de herinneringen springlevend. Hoe leuk is het namelijk om je verhalen en foto’s te bewaren voor je nageslacht!

Gemakkelijk en goedkoop
De tijd dat een fotoboek maken een tijdrovende klus was, is passé. In de gratis Online Editor van Fotofabriek is een fotoboek gemaakt in een handomdraai. Laat je inspireren door de kant-en-klare thema’s of laat je creatieve hersencellen het vormgevingswerk doen. Je hebt namelijk al een fotoboek vanaf € 8,99.

Bekijk ook:
Wat je moet weten over intelligentie: 10 leuke weetjes over je IQ

Best getest
Goedkoop is duurkoop? Niet bij Fotofabriek. Fotofabriek staat garant voor de kwaliteit van jouw fotoboek. Hoe? Met bloed, zweet, handmatige controles en een glimlach produceren zij alle artikelen in eigen huis. Daarom kan met zekerheid gezegd worden dat alle producten zorgvuldig worden behandeld en volledig aan jouw verwachtingen zullen voldoen. Als kers op de taart is Fotofabriek in 2019 voor de zevende keer op rij gekroond tot maker van het beste fotoboek en aanbieder van het beste totaalpakket. Ook de Radar Fotoboekentest werd door Fotofabriek met vlag en wimpel  gehaald: ‘De goedkoopste, en de beste fotoboekenleverancier’, aldus Antoinette Hertsenberg, presentatrice Radar.

Soorten en formaten fotoboeken
Maak voor jouw meesterwerk een keuze uit het ruime assortiment fotoboeken. Ga je voor hardcover-, softcover- of toch liever een spiraalbinding? Wil je echt iets bijzonders? Kies dan voor een exclusief fotoboek. Nu al keuzestress? Laten wij je dan een gouden tip geven wat betreft het formaat. Het A4 Hardcover Fotoboek is namelijk het populairste fotoboek van Fotofabriek. Toch nog even zelf kijken? Je bekijkt het complete fotoboeken assortiment.

Bekijk ook:
Dit is wat lachen met jouw lichaam doet

Het basisboek bevat altijd 24 pagina’s. Mocht je hier niet genoeg aan hebben, dan kan je vrolijk verder ontwerpen tot wel 200 pagina’s! Zet jouw foto’s om in een tastbare herinnering en maak vandaag nog jouw unieke fotoproduct bij Fotofabriek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Man spuugt verkeerde metroreiziger in gezicht

Aantal vaccinaties tegen baarmoederhalskanker stijgt