Jouw favoriete coffeeshop tijdens je bezoek aan Den Haag 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Jouw favoriete coffeeshop tijdens je bezoek aan Den Haag

In alle grote steden is wel een coffeeshop te vinden. Maar ga je een dagje naar Scheveningen om op het strand uit te waaien, of wil je naar Den Haag centrum voor een paar uurtjes shoppen? Dan wil je vast ook weten waar je een goede coffeeshop vindt.

Coffeeshop Fly voor al je cannabisproducten

Aan de Veenkade 46 ligt Fly Den Haag, op loopafstand van toeristische trekpleisters als het Paleis Noordeinde, het Rijksmuseum, de Binnenhof en het Mauritshuis. Ben je geen cultuursnuiver maar wel een fervent shopper? De Bijenkorf en andere grote winkelketens en kleinere boetiekjes liggen op nog geen kilometer van de Fly Coffeeshop.

De meest uitgebreide cannabis menukaart van het land!

Een plek waar je kwalitatief goede cannabis hebt gevonden, vergeet je van je leven nooit meer. Bij Fly zijn ze eerlijk over waar hun cannabis vandaan komt en welke (uitstekende) kwaliteiten het heeft. Achter de balie kunnen ze je alle ins en outs vertellen. En daaraan merk je meteen de passie voor het product.

Bekijk ook:
Dit is de reden waarom jij er bij de zelfscankassa altijd wordt uitgepikt

Geen fratsen, geen mooie praatjes, wel zinvolle informatie

En een hoop keuze aan gebruiksmogelijkheden. Hier koop je namelijk niet alleen cannabis uit alle windstreken, maar ook aanverwante producten zoals edibles. Voor snoepjes en andere zoetigheden met een twist (cake, muffins, chocolade) ben je bij Fly op precies de juiste plek aanbeland. Zet het adres maar alvast in je telefoon, want hier kom je nog geregeld terug.

Omgevingsbewust ondernemen

Ja, dat klinkt als iets waar je weinig oog voor hebt als je op zoek bent naar goede cannabis. Toch zijn ze zich bij Fly Den Haag wel degelijk bewust van de voordelen van de locatie. Parkeren, buslijnen en stadscentrum in de buurt. Alleen maar gunstig voor jou als bezoeker. En dat willen ze ook zo houden! Daarom zijn er huisregels (die eigenlijk elke coffeeshop in het land zou moeten hebben) die je vragen om rekening te houden met deze handige locatie.

Bekijk ook:
Hoe overleef je Valentijnsdag als single?

Geen overlast aan anderen bezorgen – of het nu de buurt of andere klanten in de coffeeshop betreft – is dé regel bij Fly. Hou jij je aan deze belangrijke regel, dan vind je hier de vriendelijkste en meest open en behulpzame coffeeshop medewerkers die je je maar kunt wensen!

Meer informatie over Fly Den Haag

Kijk op https://flydenhaag.nl/ om je een beetje wegwijs te maken en de overige huisregels te ontdekken. Openingstijden, reviews, bereikbaarheid; je vindt het allemaal op de site terug.

En heb je voordat je vertrekt een vraag? Dan neem je toch gewoon even contact met ze op.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

146

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.