De feestdagen worden kinky ? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De feestdagen worden kinky ?

De feestdagen komen eraan. Het moment om even de tijd voor elkaar te nemen. Maar op welke manier nemen we dit jaar de tijd voor elkaar?

Spannende cadeaus

Veel Nederlanders kiezen dit jaar voor een spannend cadeau onder de kerstboom. Vooral de buttplug en de vibrator zijn enorm populair, blijkt uit verkoopcijfers van erotiekbedrijf EDC. In december wordt er ontzettend veel meer besteld op het gebied van seksspeeltjes. Daarom krijgt het bedrijf ruim 300 orders per dag extra binnen.

Speciale gelegenheid, speciaal cadeau

Van het onderzoek dat het bedrijf onder 600 klanten uitvoerde, bleek dat Nederlanders graag een speciaal cadeautje geven tijdens de kerstdagen. Het is volgens een groot gedeelte dan ook een sexy gelegenheid om uit te pakken met kinky cadeautjes. Heb jij dit jaar ook seksspeeltjes onder de kerstboom liggen?

Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

941

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.