in ,

CoolCool OMGOMG NiceNice

Wat voor slaper ben jij?

Je slaaphouding zegt veel over je persoonlijkheid

Hoe slaap jij?

Waar we ons vaak groot voordoen zijn we dat van binnen misschien helemaal niet echt. Je slaaphouding vertelt je échte persoonlijkheid, zo blijkt uit onderzoek. Specialist op het gebied van lichaamstaal, Lilian Glass, deed onderzoek, en dit zijn de uitkomsten.

Foetushouding

De foetushouding is de meest populaire slaaphouding. 41 procent van de mensen slaapt in de foetushouding. Echter is het wel zo dat meer vrouwen in deze houding slapen dan mannen. Mensen die slapen in de foetushouding slapen daadwerkelijk als een baby. De foetushouding wijst op nood aan bescherming. De mensen in deze categorie doen zich vaak zeer zelf verzekerd voor, maar zijn eigenlijk heel gevoelig en vaak bescheiden mensen.

Rugslapers

Slaap je op je rug? Dan heb je veel zelfvertrouwen! Zeker wanneer je naakt slaapt. Rugslapers zijn dan ook over het algemeen heel zelfverzekerd en zijn open naar anderen toe. Daarnaast zijn ze heel prettig in de omgang en hebben ze veel vrienden.

Buikslapers

Slaap je op je buik? Dan ben je eigenlijk het tegenovergestelde van een rugslaper. Mensen die op hun buik slapen proberen zich te beschermen. Vaak wijst dit op een gebrek aan controle in relaties. Maar ook zijn angst en kwetsbaarheid twee kernwoorden die naar voren komen bij buikslapers. Daarnaast zijn buikslapers over het algemeen vaak erg gesloten en gesteld op hun privacy.

Lees ook:
Basisschoolleerlingen weer volledig naar school

Zijslapers

Naast rugslapers en buikslapers zijn er natuurlijk ook zijslapers. De middenweg tussen beide andere opties. En zo is het maar net. Mensen die op hun zij slapen houden van evenwicht in hun leven en zijn daarnaast onbezorgd. Daarnaast zijn zijslapers over het algemeen gelukkige en sociale mensen. Ook is het slapen op je zij optimaal voor je ademhaling.

Combinatieslapers

Als laatste hebben we ook nog de combinatieslapers. Dit type mensen combineert alle bovenstaande slaaphoudingen met elkaar. Daarnaast wisselt de combinatieslaper tijdens zijn slaap ook van slaaphouding. Dit zijn over het algemeen onrustige mensen die veel piekeren.

Wat voor slaper ben jij?

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit zijn de allerslechtste slogans van 2019

Dit was 2019: het meest opmerkelijke en bizarre nieuws van dit jaar!