playstation 5
Saved Read later
Deel dit bericht

Playstation 5 kopen: bij deze winkel heb je de meeste kans

De Playstation 5 is nu al anderhalf jaar op de markt. Dan zou je denken dat je de console in elke winkel zou kunnen kopen, maar niets is minder waar. De Playstation 5 komt af en toe bij winkels binnen, maar die zijn vrijwel meteen weer uitverkocht. Daarna is het weer maanden wachten op een nieuwe lading consoles. Maar er is nu een manier waarop je meer kans maakt om er eentje te bemachtigen.

Playstation 5

Maar er gloort een sprankje hoop aan de horizon. Er komt binnenkort een nieuwe lading Playstations 5 binnen. Er is een manier waarop je kans maakt om er eentje in handen te krijgen. Het is namelijk CoolBlue die de consoles mag verkopen. Ze willen dat iedereen een eerlijke kans krijgt om er eentje te bemachtigen, dus heeft de webwinkel een manier verzonnen om ze zo eerlijk mogelijk te verdelen.

Er komen binnenkort 1200 apparaten binnen, maar er zijn 300.000 mensen die in het systeem van CoolBlue staan als wachtenden op een nieuwe Playstation 5. Om deze reden heeft de webwinkel besloten om de 1200 consoles te verloten. Je maakt dus een eerlijke kans op een PS5, al is die kans wel klein als je kijkt naar het aantal klanten die er ook eentje willen kopen. Maar een kans is beter dan geen kans, toch?

Op deze manier doe je mee met de loting

Je moet jezelf uiteraard wel even aanmelden, anders weet CoolBlue niet dat jij ook heel graag een Playstation 5 wilt hebben. Als je de onderstaande stappen volgt dan doe je mee met de loting. Het addertje in dit verhaal is het feit dat je niet alleen de Playstation 5 kunt kopen, maar dat er ook nog verschillende accessoires in het pakket zitten.
Zo doe je mee:

  • Download de CoolBlue-app
  • Zoek naar de Playstation 5 in de app
  • Schrijf jezelf vóór donderdag 12 mei om 10:00 in via de grote groene ‘ik schrijf me in’- knop op de pagina
  • Op vrijdag 13 mei krijg je via een e-mail bericht of je de PS5 kan bestellen.
Bekijk ook:
Online een gokje wagen? Bij deze spellen maak je de meeste kans

Je moet er dus heel snel bij zijn, en na het lezen van dit artikel meteen naar CoolBlue surfen om mee te doen aan de loting. Je kunt meer informatie over de loting vinden op deze website. Succes!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.