in

Microsoft lanceert nieuwe XBOX

En hij ziet er gelikt uit!

Tijdens de Game Awards kondigde Microsoft de nieuwe opvolger aan van de XBOX. Het duurt nog wel even voordat hij in de winkels ligt, waarschijnlijk pas in december 2020, maar dit is wat we nu al weten!

Eerder al aangekondigd

Microsoft maakte in juni 2019 al bekend dat ze bezig waren met een nieuwe XBOX. En ook toen maakte het bedrijf al bekend dat deze pas tegen het einde van 2020 in de schappen zou liggen. Maar we hebben meer nieuws. Het product, dat gemaakt werd onder de naam project Scarlett, zal de Series X gaan heten.

Backwards compatible

De nieuwe XBOX zal backwards compatible zijn. Dit betekend dat je ook de oudere games, van de vier voorgaande generaties, op de console kunt spelen. Zo hoef je dus niet voor je nieuwe XBOX ook wéér je nieuwe games te kopen, je stopt ze er gewoon in en spelen maar. Daarnaast is de nieuwe console van Microsoft ideaal wanneer je er niet van houdt om zo’n gigantische kast in huis te hebben. De nieuwe console is namelijk een toren die je gemakkelijk naast je televisie kunt zetten

Bekijk ook:
Top 10 trending games op Steam - April 2021

Nieuwe controller

Natuurlijk willen we alles zoveel mogelijk draadloos. XBOX had al tijden een draadloze controller, maar ook deze zal volledig vernieuwd worden. Hierdoor krijg je een nog optimalere game-ervaring. Wil je de highlights van de nieuwe console en controller nog even goed bekijken? Bekijk dan hier de trailer van de nieuwe XBOX:

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Baby veganistisch stel sterft van de honger

Deze denkfouten maak jij ongetwijfeld ook