Leuke kerstcadeaus voor een typische man 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Leuke kerstcadeaus voor een typische man

Ben je voor een typische man op zoek naar een leuk kerstcadeau? Dan denk je mogelijk aan iets op het gebied van voetbal, gaming of bier. Dat is op zich een prima begin van een prima gedachtegang, maar welke cadeaus zijn nou écht leuk om te geven? In dit artikel vind je enkele voorbeelden van leuke kerstcadeaus voor een typische man.

Voetbalshirtje van zijn favoriete club

Is de beste man een liefhebber van een bepaalde voetbalclub? Dan is het onwijs leuk om een voetbalshirtje van die club te geven. Als je het helemaal goed wilt doen, kun je dit shirtje ook nog met zijn naam laten bedrukken. Of met de naam van zijn favoriete speler.

Bij dit cadeau loop je wel een klein risico: de maat van het shirt kan verkeerd zijn. Ga daarom goed na wat de juiste maat voor de man moet zijn. En check ook voor de zekerheid even of hij het betreffende shirt nog niet heeft. Het zou zonde zijn om een shirt te geven dat al in zijn kast hangt.

Leuke games

Is de potentiële ontvanger van het kerstcadeau gek op gamen? Dan is het erg leuk om een leuke nieuwe game voor kerst te geven. Wellicht kun je kiezen voor een goedkope actie game, een leuke arcade game of een ander soort game.

Belangrijk is dat je goed nagaat van welke spelletjes de ontvanger houdt. Is hij bijvoorbeeld gek op voetbal? Dan is het voor de hand liggend om voor FIFA te kiezen. Of is hij meer gek op schiet- en oorlogspelletjes? Dan heb je de keuze uit veel soorten actie games. Doe daarom goed onderzoek naar wat hij leuk vindt en bestel vervolgens een geschikte game.

Game gadgets

Je hoeft uiteraard niet altijd voor een game te kiezen. Je kunt namelijk ook voor allerlei soorten game gadgets kiezen. Speelt hij graag een spelletje op een computer? Hoe leuk is het dan om een nieuw gaming toetsenbord te geven? Of om een nieuwe gaming muis te geven?

Ook als hij op een ander soort game console speelt, heb je de keuze uit voldoende game gadgets. Met deze gadgets geef je niet alleen een leuk cadeau, maar ook een praktisch cadeau. Dankzij de meeste gadgets wordt het gamen namelijk nog leuker.

Bier brouwpakket

Weet je dat hij gek op bier is? Dan is het erg leuk om een bier brouwpakket te geven. Met zo’n pakket is hij in staat om zelf een heerlijk biertje te brouwen. Dit doet hij op een leuke manier én hij is ook nog in staat om de smaak van het bier naar wens te beïnvloeden.

Vind je het geven van een brouwpakket niet zo leuk? Dan is het wellicht leuk om hem mee te nemen naar één van de bierfabrieken in ons land. In sommige fabrieken kun je een rondleiding kijken, waarmee je precies ziet hoe bier gebrouwen wordt.

Een heerlijk geurtje

Een kerstcadeau dat het altijd goed doet; parfum. Als je een parfum aan de betreffende man wilt geven, moet je goed nagaan naar welke geur zijn voorkeur uitgaat.

Is hij bijvoorbeeld gek op een fruitige geur? Of heeft hij toch liever een bloemige geur? Het advies is om even goed te kijken naar de parfums die hij op dit moment gebruikt. Grote kans dat je op basis daarvan kunt bepalen welk nieuw geurtje het beste bij hem past.

Moraal van het verhaal: voor een typische man kun je voldoende leuke kerstcadeaus bedenken. En onthoud dat een kerstcadeau altijd om het gebaar gaat. Je hoeft dus niet overdreven veel geld uit te geven!

Bekijk ook:
5 kerstcadeaus om te geven aan iemand die alles al lijkt te hebben

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.