Deze mode-items mogen komende winter niet ontbreken in je garderobekast 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze mode-items mogen komende winter niet ontbreken in je garderobekast

De winterperiode gaat gepaard met kou, korte dagen en het doorbrengen van veel tijd binnenshuis. Op het moment dat je toch de deur uitgaat, wil je er uiteraard wel stijlvol bijlopen. Alleen is dat niet het belangrijkste gedurende de winterperiode. Het is minstens net zo belangrijk dat je het tijdens de winterperiode lekker warm hebt.

Dat krijg je voor elkaar door onderstaande mode-items in je garderobekast te hangen. Dit zijn de welbekende ‘basics’ voor komende winter!

Een dikke winterjas

In ons land hebben we vaker en vaker met extreem weer te maken. Dit blijkt uit de zomers, waarin we regelmatig met hittegolven te maken hebben. Het ligt echter ook in de lijn der verwachting dat het ’s winters op sommige momenten heel koud gaat worden. Precies het tegenovergestelde van een hittegolf dus.

Op zulke dagen kun je niet om een dikke winterjas heen. Bij onder meer Suitableshop vind je een divers aanbod van dikke winterjassen. Deze jassen bieden de gewenste warmte, zitten lekker en zijn de gehele winter door te dragen. Ook op de dagen dat het niet super koud is.

Wollen truien

De afgelopen jaren zijn de kledingitems van wol weer volledig terug in de mode gekomen. Dat is ook deze winter te zien, getuige het diverse aanbod van truien van wol. Met een trui van wol geniet je van meerdere voordelen:

  • Fijne pasvorm. Veel mensen zullen het er over eens zijn dat een wollen trui een fijne pasvorm heeft. De wol vormt zich niet zozeer naar het lichaam, maar sluit wel heerlijk op je lichaam aan.
  • Zit heerlijk warm. Een trui van wol zit heerlijk warm en houdt de lichaamstemperatuur goed vast. Met name op de echt koude dagen in de komende winter ben je maar al te blij met je wollen trui.
Bekijk ook:
Wat zijn de populairste cosmetische ingrepen?

Bijkomend voordeel: je kunt uit veel truien van wol kiezen. Grote merken, zoals PME Legend, bieden tegenwoordig dergelijke truien aan. Deze truien zitten heerlijk, zitten lekker warm en zien er ook nog eens gaaf uit. Een wollen trui is oprecht een goed voorbeeld van een stoer mode-item voor de komende winter.

Coltruien

Niet alleen een wollen trui is een aanrader, maar ook een coltrui. Zo’n trui zit heerlijk, is lekker warm en ziet er stijlvol uit. Zo’n coltrui kun je ook nog eens met meerdere andere kledingitems combineren.

Zo is het erg stijlvol om een coltrui onder een colbertje te dragen. Ga je liever voor een stoere uitstraling? Dan kun je prima een overshirt over een coltrui heen dragen. Net zoals een coltrui is ook een overshirt deze winter in de mode.

Dikke sokken

Wil je je goed voorbereiden op de komende koude winterdagen? Dan kun je niet om dikke sokken heen. De sokken moeten niet alleen dik zijn, maar moeten ook nog eens fijn zitten. Des te fijner de pasvorm van de sokken is, des te beter de sokken je lichaamstemperatuur vasthouden.

Bekijk ook:
Dit zijn de haarkleur trends van 2024 en tips voor de ideale keuze

Bij het aanschaffen van dikke sokken moet je wel goed naar je outfits kijken. Je moet namelijk de kleur van de sokken afstemmen op de rest van je outfit. Mede hierom is het aan te raden om dikke sokken in meerdere kleuren aan te schaffen.

Thermo ondergoed

Op de echt koude dagen is thermo ondergoed geen overbodige luxe. Dit ondergoed ga je ongetwijfeld niet elke dag dragen, maar juist wel op de dagen dat je het echt nodig hebt. Kijk daarom op je gemakje naar het aanbod van thermo ondergoed en schaf het gewenste ondergoed aan. Dit ondergoed kun je uiteraard prima combineren met bovengenoemde stoere mode-items.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.