De 5 leukste gadgets voor mannen 10
Saved Read later
Deel dit bericht

De 5 leukste gadgets voor mannen

Mannen blijven kinderen, alleen het speelgoed wordt duurder. Dat dit gezegde op een tegel gedrukt is, is niet zonder reden. Het gezegde slaat namelijk op de waarheid; mannen zijn én blijven gek op speelgoed. Als we het over leuk speelgoed hebben, hebben we het absoluut over gadgets.

Elk jaar weer worden nieuwe gadgets op de markt gebracht. In dit artikel vind je de 5 leukste gadgets voor mannen van dit moment. Wil je nu alvast meer weten over leuke gadgets? Check alles over Gadgets op Gadgetsdaily.nl!

1. Drone

Eén van de vetste gadgets voor een man is een drone. Jarenlang werd de eerste drone uitgebracht, waarmee het mogelijk was om een korte vlucht te maken. Door de jaren heen hebben de ontwikkelingen echter niet stilgestaan; je kunt nu alle kanten op met een drone.

Zo is het met een drone mogelijk om haarscherpe 4K opnames te maken. Hoe vet is dit als je op vakantie in bijvoorbeeld de Alpen bent? Het enige waar je je goed in moet verdiepen, is de plaatselijke wet- en regelgeving met betrekking tot het vliegen met drones.

De 5 leukste gadgets voor mannen 13

2. Nanopresso

Ben je gek op koffie? En wil je het liefste altijd en overal van een lekker kopje koffie kunnen genieten? Dan is de aanschaf van een Nanopresso aan te raden. Dit is een bijzonder klein apparaat waarmee je makkelijk een kopje koffie kunt zetten. En dit apparaat heeft geen stroom of batterijen nodig.

Bekijk ook:
Dit zijn de laatste virtual reality trends

Concreet betekent dit dat je overal op onze aardbol van lekkere koffie kunt genieten. Zeker als je een liefhebber van koffie bent, is dit een geweldige gadget.

3. Draadloze oplader

Hoe irritant is het als de batterij van je smartphone (bijna) leeg is? Als je je hier ook zo aan irriteert, is de aanschaf van een draadloze oplader aan te raden. Deze oplader leg je bijvoorbeeld op je bureau neer, waarna je je smartphone snel en makkelijk op kunt laden.

Belangrijk voordeel is dat je voor deze oplader dus geen kabel hoeft te gebruiken. Dit staat een stuk netter en komt ook je productiviteit ten goede. Onderzoek wijst namelijk uit dat je in een opgeruimde omgeving productiever werkt.

De 5 leukste gadgets voor mannen 14

4. Slimme koelkast

Bij een gadget denk je mogelijk niet direct aan een koelkast. Toch is een slimme koelkast in deze lijst met 5 leukste gadgets voor mannen opgenomen. Waarom? Omdat je met een slimme koelkast van onwijs veel gemak geniet:

  • De slimme koelkast houdt de voorraad in de koelkast in de gaten.
  • Merkt de slimme koelkast op dat bijvoorbeeld het bier bijna op is? Dan komt de koelkast direct in actie.
  • De slimme koelkast stuurt je bijvoorbeeld een bericht dat je bier moet kopen. Of de koelkast bestelt direct bier bij een supermarkt in de buurt.
  • De verwachting is dat deze koelkasten op termijn alsmaar slimmer worden. Mogelijk heb je in de toekomst geen omkijken meer naar het doen van je boodschappen.
Bekijk ook:
De belangrijkste voordelen van een slimme wekker op een rijtje

 

5. Airtag

Een Airtag is één van de meest toffe cadeaus voor mannen. Dit komt vooral doordat je een Airtag in tal van situaties kunt gebruiken. De situatie waardoor de Airtag zo populair geworden is, is de situatie op Schiphol geweest. Op Schiphol verdwenen veel koffers, maar dankzij een Airtag in zo’n koffer kun je je koffer altijd terugvinden.

Met andere woorden: heb je iets dat je absoluut niet kwijt wilt raken? Koop een Airtag, stop de Airtag in het object en je houdt het object op afstand perfect in de gaten.

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.