Heb je last van haaruitval? Dit kun je er tegen doen! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Heb je last van haaruitval? Dit kun je er tegen doen!

Bij zowel mannen als vrouwen is haaruitval een bekend probleem. Relatief veel mensen hebben hier last van, onder meer doordat de oorzaken uiteenlopend zijn. Bij sommige mensen heeft dit met erfelijke genen te maken, terwijl het bij andere mensen een gevolg van stress of een zwangerschap is.

Vrij weinig mannen en vrouwen zitten echter op haaruitval te wachten. Geldt dat ook voor jou? Ben je bijvoorbeeld onzeker geworden door je haaruitval? Of lukt het je maar niet meer om je gewenste kapsel te creëren? Dan is het de hoogste tijd om iets tegen haaruitval te doen. Je hebt hier gelukkig voldoende mogelijkheden voor!

Hair booster

Eén van de opties waar je voor kunt kiezen, is een zogeheten hair booster. Deze optie wordt ook wel een XL Hair behandeling genoemd en werkt relatief simpel. Je krijgt bij deze behandeling meerdere oppervlakkige injecties in de hoofdhuid. In deze injecties zit een mengsel van bestanddelen, waaronder hyaluronzuur.

Deze bestanddelen voeden, hydrateren en verstevigen het haar. Dit is dan ook een ideale oplossing als je kale plekken hebt, als je haar steeds dunner wordt of als je last hebt van beginnende haaruitval. Door af en toe zo’n booster te ondergaan, geef je je haar regelmatig een boost. Dát komt het tegengaan van haaruitval alleen maar ten goede.

Bekijk ook:
Wat is het juiste moment om je zilveren sieraden te verkopen?

Haartransplantatie

Wil je definitief korte metten maken met je haaruitval? Dan kun je een haartransplantatie ondergaan. Zo’n behandeling is vrij prijzig, maar levert op termijn wel een zichtbaar (goed) resultaat op.

Het ondergaan van een haartransplantatie behandeling kent wel de nodige haken en ogen. Ten eerste moet je dus een flink bedrag investeren; je bent hier al snel een paar duizend euro voor kwijt. Ten tweede moet je rekening houden met een bepaalde herstelperiode. Zo is het advies om de eerste 2 weken na de behandeling zo min mogelijk te doen. Het is bijvoorbeeld niet wenselijk dat je gaat zweten op de hoofdhuid.

Feit is wel dat de resultaten van een haartransplantatie behandeling steeds beter zijn geworden. Dit komt voornamelijk door de technieken die op dit moment gebruikt worden. Deze technieken zijn superieur en brengen het gewenste resultaat met zich mee.

Op zoek naar de oorzaak gaan

Als je last van haaruitval hebt, is het zaak om te weten waar deze haaruitval vandaan komt. Is dit bijvoorbeeld te wijten aan medische klachten? Of is er mogelijk sprake van erfelijke genen? Indien je last van medische klachten hebt, is het zaak om zo snel mogelijk een specialist in te schakelen.

Bekijk ook:
Wat zijn de populairste cosmetische ingrepen?

Een andere mogelijkheid is dat je last van haaruitval door stress hebt. Dit is iets dat bij steeds meer mensen voorkomt. Meer en meer mensen krijgen stress, bijvoorbeeld doordat het leven zo duur aan het worden is. Deze stress is van grote invloed op het lichaam en daarmee ook op de staat van het haar.

Ook is het goed mogelijk dat haaruitval het gevolg van ouderdom is. Op latere leeftijd dunt het haar steeds verder uit en wordt het een stuk minder sterk. Dat uit zich dan ook bij veel mensen in haaruitval.

Als je weet wat de oorzaak is, kun je gericht op zoek gaan naar de oplossing. Mocht je hier hulp bij kunnen gebruiken, ben je bij Smooth Laser Clinic aan het juiste adres. De specialisten van deze firma informeren je graag over alle mogelijkheden. En voeren graag de betaalbare XL Hair behandeling voor je uit.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.