Feestje op de planning staan? Met deze schoenen kleed je je outfit af! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Feestje op de planning staan? Met deze schoenen kleed je je outfit af!

Heb je binnenkort een feestje op de planning staan? Grote kans dat je daarvoor een nieuwe outfit aan hebt geschaft. Of dat je van plan bent om dit te gaan. Om deze outfit helemaal af te kleden, heb je de juiste accessoires nodig. Daarbij denk je mogelijk direct aan je sieraden en je schoenen.

Met name schoenen zijn belangrijk om een outfit af te kleden. Met de juiste schoenen maak je een outfit af, maar met de ‘verkeerde’ schoenen kraak je een outfit af. Hieronder doe je direct inspiratie op voor leuke schoenen om je outfit mee af te maken.

Sandalen met hak

Feestje op de planning staan? Met deze schoenen kleed je je outfit af! 15

Als je een chique feest op de planning hebt staan, moet je hier je outfit op afstemmen. Je kunt bijvoorbeeld een mooie jurk aantrekken, een leuk broekpak of een stijlvolle broek met blouse. Ongeacht voor welke van deze outfits je kiest, zijn sandalen met hak aan te raden.

Sandalen met hak kleden een chique outfit helemaal af. Dit is te danken aan de vormgeving van de sandalen, maar ook aan de hak. Dankzij de hak ben je net iets groter en oogt je outfit direct chiquer.

Bekijk ook:
Stijlvol op het strand: 5 slimme tips!

Wil je graag sandalen met hak dragen? Zorg er dan voor dat je ook netjes je teennagels lakt. Stem de kleur hiervan uiteraard af op de kleur van je outfit en sandalen.

Zomers feestje

Feestje op de planning staan? Met deze schoenen kleed je je outfit af! 16

Heb je binnenkort een zomers feestje? Dan kun je heel veel kanten op met je schoenen. Je kunt kiezen voor leuke sandaaltjes, voor leuke sneakers of voor leuke pumps. Wat je het beste bij zo’n feestje aan kunt doen, hangt vooral van je outfit af.

Het advies is om de outfit en de schoenen te laten matchen. Heb je een zomers rokje of jurkje aan? Dan staan bijvoorbeeld pumps prachtig. Dit is ook het geval als je een langere broek draagt die niet helemaal tot aan je enkels komt.

Ook met de ‘good old’ witte sneakers dames kleed je elke outfit naar wens af. Belangrijk voordeel van sneakers in het wit is dat je deze perfect kunt combineren. Met elke mogelijke kleur en met elke mogelijke outfit.

Bekijk ook:
Wat is het juiste moment om je zilveren sieraden te verkopen?

Verkleedfeestje of thema feest

Een ware trend in de afgelopen jaren zijn de thema feesten. Bij deze feesten wordt er één thema aangehouden, waar je bij voorkeur je outfit op af moet stemmen. Vervolgens is het zaak dat je op deze outfit ook je schoenen afstemt.

Is het thema bijvoorbeeld ‘tropisch’? Dan is het logisch om voor open en luchtige schoenen te kiezen. Leuke sandaaltjes zijn hier een prima optie voor, evenals pumps met lage hakken. Tijdens het feest wil je immers wel lekker uit je bol kunnen gaan.

Is het thema ‘disco’? Dan is het aan te raden om voor kleurrijke schoenen te kiezen. Schoenen waarop je lekker kunt dansen, aangezien er ongetwijfeld veel discomuziek afgespeeld wordt. Al met al kun je ook bij dergelijke thema feesten veel kanten op met je schoenen.

Wat zijn voor jouw komende feest de juiste schoenen? Kijk eerst goed naar het feest zelf en vervolgens naar je outfit. Op basis van je outfit en je persoonlijke voorkeuren vind je vervolgens snel de perfecte schoenen. Veel plezier alvast!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.