Wie is de Mol? Doe mee én win! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Wie is de Mol? Doe mee én win!

Wie is de Mol is weer van start gegaan. Iedere zaterdagavond, vanaf 11 januari, zie je op NPO1 een nieuwe aflevering van het welbekende televisieprogramma. Maar wist je dat je ook kunt strijden om de winst? Weet jij als eerste de Mol te ontmaskeren? Zorg er dan voor dat je zoveel mogelijk punten binnen sprokkelt. En wie weet ben jij de winnaar!

De Trending.nl Wie is de Mol poule

En natuurlijk kan het succes van Wie is de Mol ook niet achterblijven op de redactie van Trending.nl. Het twintigste seizoen staat op het punt van beginnen en dat is natuurlijk reden voor een feestje. Doe je met ons mee in onze poule? Weet jij aan het einde de Mol te ontmaskeren en in de top-3 te eindigen met de meeste punten? Dan ga jij er vandoor met een cadeaukaart naar keuze! De nummer 3 wint een cadeaukaart van €20,-. De nummer 2 een cadeaukaart van €30,- en de winnaar wint maar liefst €50! Zo wordt strijden om de winst nóg leuker!

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Eindig je met meerdere personen op dezelfde plaats? Dan zal de prijs natuurlijk gedeeld moeten worden met je mede molloten.

Wacht niet langer en klik op deze link om gratis mee te spelen!

Werkt de link niet? Kopieer en plak dan de volgende link in je browser: https://wieisdemol.page.link/jA1UgV4hRQWGUhc8A

Hoe doe je mee?

Zorg ervoor dat je de Wie is de Mol-app hebt gedownload op je mobiele telefoon. Wanneer je een account bij Wie is de Mol hebt aangemaakt klik je op onze link. Vervolgens kun je ervoor kiezen om gratis deel te nemen aan de Trending.nl-poule.

Hoe eerder je mee doet, hoe meer kans je hebt. Want iedere uitzending kun je je punten verdubbelen!

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd

Natuurlijk is het alleen nog maar leuker wanneer er zoveel mogelijk mensen meedoen. Deel daarom onze poule gerust met je vrienden en familie. Strijd samen met lezers en schrijvers van Trending.nl en ontmasker de Mol. Want laten we wel zijn, er resteert ons nog maar één vraag.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Wie is de Mol?

Wie is de Mol? Doe mee én win! 14

Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.