verveling tijdens coronacrisis
Saved Read later
Deel dit bericht

Oldschool trends om verveling tegen te gaan

Heb je het al gezien op Social Media? We zijn weer masaal aan het skeeleren, stoepkrijten, touwtjespringen, noem maar op! Wil je wat extra ideetjes om te doen die ook nog eens insta-waardig zijn? Lees lekker verder!

Skeeleren

Behoor je tot de categorie die een paar skeelers op de kop heeft weten te tikken? Of kon je je misschien nog in de oude skeelers van je zusje wurmen als een soort stiefzuster van Assepoester? Congratulations! Doe je oortjes in en ga eens lekker als toerist in eigen stad de straatjes verkennen of bel een vriend(in) om met je mee te gaan (wel 1,5 meter natuurlijk!). Lekker actief, buiten en je kan ook nog eens wat mooie plaatjes scoren. Lees hier waarom skeeleren gezond voor je is!

Ga naar buiten

Speaking of actief zijn in de buitenlucht; lekker bootcampen, hardlopen, fietsen, etc. kan natuurlijk ook! Maak een lekkere playlist, doe je sportschoenen aan en je bent klaar om je summerbody te scoren. Er zijn gigantisch veel YouTube video’s over elke sport die je je maar kunt bedenken om je te helpen als je geen inpiratie hebt. Veel sportinstellingen bieden ook online lessen aan. #FitGirl

Bekijk ook:
De veelgemaakte fouten bij het kiezen van kerstlampjes en verlichting

Zie ook: Dit is wat sporten concreet met je lichaam en geest doet

Springtouwen

De Oud- Hollandse klassiekers maken ook een comeback; springtouwen waren uitverkocht bij de Hema en op straat zie ik overal stoepkrijt met bemoedigende boodschappen voor de Nederlandse bevolking. Ga eens na wat je als kind leuk vond om te doen en probeer het weer eens uit; het is leuker dan je misschien zou denken om even een tripje te maken naar je innerlijke kind.

Al deze trends zijn niet voor niets populair. Het houd je lekker bezig en geeft je iets om naar uit te kijken. Uiteraard zijn er genoeg andere opties zoals bakken, schilderen, je kamer opnieuw inrichten, etc. Vind iets wat je leuk lijkt en probeer het eens uit!

Houd vol en stay safe.

Bekijk ook:

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.