Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer plaatst oproep op Instragram
Saved Read later
Deel dit bericht

Kritiek op roddelkoningin Yvonne Coldeweijer na oproep op Instagram

De bekende roddelkoningin Yvonne Coldeweijer (beter bekend als Life of Yvonne) heeft veel kritiek ontvangen nadat zij een ‘walgelijke’ oproep deed op Instagram. Vorige week werd bekend dat Marc van der Linden is opgenomen in het ziekenhuis. Daarom riep Coldeweijer op maandagavond haar ‘spionnen’ op en dat viel niet bij iedereen in goede aarde. Wat heeft zich nu precies afgespeeld?

Getroffen door een herseninfarct

Eind vorige week maakte Marc van der Linden op Instagram bekent dat hij is opgenomen in het ziekenhuis. De bekende journalist zou getroffen zijn door een herseninfarct en verblijft nog steeds in het VUmc, in Amsterdam. Volgens de journalist is hij in “goede handen” en zou het naar omstandigheden goed met hem gaan.

Op maandagavond deelde Marc een filmpje van zichzelf op Instagram Stories waarin hij zichzelf filmt, terwijl hij in zijn ziekenhuisbed ligt. Deze recente opname leek voor Coldeweijer genoeg reden te zijn om haar spionnen op te roepen. Op het filmpje is namelijk te zien dat Marc een blauwe plek heeft op zijn gezicht. Hierdoor leek Coldeweijer op zoek te zijn naar meer feiten.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

De roddelkoningin plaatste vervolgens een oproep in haar Stories en vroeg om meer informatie over de gezondheid van Marc van der Linden. Hierbij doelde ze op de VUmc-spionnen en dat viel niet bij iedereen in goede aarde.

Roddelkoningin krijgt kritiek

De juicekoningin kreeg vervolgens een hoop kritiek te verduren over de gehele kwestie. Enkele volgers spreken dan ook hun ongenoegen uit via social media. Ook van der Linden zelf spreekt zich uit en noemt het incident “hoerig”. Coldeweijer vraagt immers om medische informatie en roept ziekenhuispersoneel op om deze met haar te delen.

Het VUmc deelt op Twitter dat zij de “privacy van patiënten van groot belang” vinden. Zij gaan ervan uit dat haar medewerkers zich altijd aan hun beroepsgeheim houden en gevoelige informatie niet zomaar delen. Naar eigen zeggen zou Yvonne al meer informatie hebben ontvangen over de blauwe plek van Marc.

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.